Workshop 'Alcohol en drugs op de werkvloer'

Workshop 'Alcohol en drugs op de werkvloer'

Workshop 'Alcohol en drugs op de werkvloer'

Save the date: Op donderdag 18 april a.s. organiseert 1voud Werken & Gezondheid in Vorden weer een tweetalworkshops, nu op het gebied van verslaving op de werkvloer en positieve gezondheid.

Wil jij je aanmelden voor de workshop 'Alcohol en drugs op de werkvloer'? Dat kan! Lees meer over de workshop hier beneden en schrijf je in voor deze op deze praktijk gerichte workshop! Deelname is gratis.

De eerste workshop is van 9:30 tot 12:00 uur en gaat over verslavingsproblematiek op de werkvloer en wordt gegeven door samenwerkingspartner Be-Responsible. 

Alcohol, drugs en werk gaan niet samen. Veiligheidsrisico’s, fouten, verzuim, imago schade, ziek uit dienst door verslaving en de aanslag op de tijd die het neemt van het management zijn allemaal zaken die samenhangen met (overmatig) middelengebruik. Uit cijfers blijkt dat 20 tot 25% van de bedrijfsongevallen alcohol gerelateerd is en dat het jaarlijks productiviteitsverlies door problematisch alcoholgebruik 1,7 miljard euro bedraagt. Wat levert preventie organisaties op en hoe een verslavingsproblematiek bij de werknemer te herkennen? Hoe pak je dit aan? Is voorkomen inderdaad beter dan genezen?

We zien je graag om 9:00 uur, het programma duurt tot 12:00 uur. Van 12:00 tot 13:00 is er een pauze, de lunch wordt verzorgd door 1voud Werken & Gezondheid.

Terug naar het trainingen overzicht

Meld je hieronder aan:

Naam:
Functie:
E-mail:
Telefoonnummer:
Nieuwsbrief inschrijving:
Selecteer deze optie als u ook van onze laatste updates op de hoogte wilt blijven.

Bedrijfsgegevens

Bedrijfsnaam:
Straat:
Postcode:
Plaats:

Overige personen

Wil je collega’s meenemen naar deze training/workshop? Vul de gegevens van deze persoon dan hieronder in.

Contactpersoon 1

Naam:
E-mail:
Functie:

Contactpersoon 0

Naam:
E-mail:
Functie:
Privacy:
Lees meer over hoe wij met je privacy omgaan.
Activeren, Motiveren & Stimuleren!