Blue Monday

Blue Monday

Nieuws van: 21 januari 2019

De derde maandag van januari wordt gezien als de meest deprimerende dag van het jaar! Dit jaar is dat vandaag, 21 januari, heeft u daar ook last van?

De reden dat deze dag zo wordt ervaren komt doordat nu de feestelijkheden en vrije dagen van de maand december nu toch echt over zijn, het gewone leven weer begint. De zomer vakantie nog even op zich laat wachten en een groot deel van alle goede voornemens al weer vergeten zijn.

Had u ze ook; goede voornemens? En wat is daar nu nog van over?

In de sportschool zie je volle lessen. De dieetboeken vliegen de deur uit en de agenda’s bij de diĆ«tiste lopen snel vol met afspraken van mensen die nu toch echt gaan afvallen. De nicotine kauwgum begint zo langzamerhand te vervelen en het wordt steeds lastiger om toch wat meer tijd voor jezelf te plannen zoals je op 31 december onder het genot van de champagne nog aangekondigd had.

Wat kunt u doen om nu toch echt eens het verschil te maken? Kijk eens naar de mogelijkheid om een lifestyle coach in te zetten. Een lifestyle coach kijkt naar het complete plaatje. Jij bepaalt wat je wil. Wat je doel is en hoe je daar kunt komen. Je hoeft hierbij niet alleen te denken aan afvallen, stoppen met roken of iets dergelijks maar ook het mentaal weerbaarder maken, stress reductie, meer grip krijgen op bepaalde situaties etc. Dit alles onder begeleiding van een zeer gemotiveerde en deskundige coach die samen met jou een route zal bepalen. Dit kan in een groepje, met een maatje, maar ook alleen. Op de werkplek of in een sportschool er zijn mogelijkheden te over. Maatwerk dus.

Via 1voud kunt u informatie aanvragen individueel, maar ook als werkgever. Werknemers moeten steeds langer doorwerken. Vitaal, Fit en duurzaam inzetbaar zijn termen die u hierdoor steeds vaker hoort. Dus wilt u het als werkgever het niet alleen laten bij het “fruit van de zaak” en het vergoeden van een sportabonnement? Neem dan eens contact met ons op en vraag naar de mogelijkheden.

Let’s make you feel better!

Ilja

Terug naar het nieuwsoverzicht
Activeren, Motiveren & Stimuleren!