Aandacht voor 1 oktober

Aandacht voor 1 oktober

Op de werkvloer wordt er van zowel werkgevers als van werknemers veel van je aandacht gevraagd. Aandacht kost tijd, energie en geld. Bovendien, een eigenschap van aandacht is dat het ook kan verslappen. Om welke reden dan ook, bewust of onbewust.

Gun je bedrijf en haar medewerkers de optimale aandacht en stap over naar 1voud Werken & Gezondheid!

1voud bespreekt graag met je, wat jouw bedrijf en de medewerkers nodig hebben en ondersteunt je graag op een manier die bij jou, je medewerker én je bedrijf past. Zeg alvast pro forma het contract op bij jouw huidige arbodienstverlener (een conceptbrief vind je op deze pagina) en ga in gesprek met 1voud.

Samenwerken
Bertine - Bulten Bouwmaterieel.

Samenwerken

“Wat 1voud bijzonder maakt zijn de korte lijnen en het snel kunnen schakelen. Samenwerken is ook echt samenwerken. Gezamenlijk werken wij aan een goede afhandeling van ziekteverzuim of andere personele vraagstukken. 1voud staat altijd open voor het aanhoren van de situatie. De persoonlijke benadering, het meedenken en adviseren maar ook handelen wanneer dat noodzakelijk is typeren 1voud. Dat ze letterlijk dichtbij zijn is ook erg prettig.“

Reviews
Waardering werknemers: 8,1

Reviews

“Zeer vriendelijk, begripvol en meelevend. Je voelt je geen nummer en je hebt het gevoel echt gehoord te worden”

 

 

 

 

 

Reviews
Waardering werkgevers: 8,2

Reviews

“Vooral snelheid van handelen, bereikbaarheid, pro activiteit en adequate advisering worden nadrukkelijk genoemd. De casemanager van 1voud maakt echt het verschil!”

 

 

 

 

 

Hoor en wederhoor
Harald - Cleaning Twente B.V. & SenS Interclean B.V.

Hoor en wederhoor

“Aandacht voor de menselijkheid is erg belangrijk, maar ook dat er hoor en wederhoor plaatsvindt en men het werkgeververhaal kwijt kan. Uiteindelijk wordt een onafhankelijke advisering gezocht. De indrukken zijn prima, er wordt veel verder gekeken dan alleen naar het proces Wet Verbetering Poortwachter en de contacten zijn prettig en persoonlijk. Op naar een langjarige samenwerking!”

Pro-forma opzeggen voor 1 oktober

Eén van de meest vergeten zaken bij de selectie van een arbodienst is het tijdig opzeggen van het contract met de huidige arbodienst. Veel arbocontracten hebben namelijk een opzegtermijn van 3 (!) maanden, vóór de contractvervaldatum. Bij de meeste arbocontracten is de vervaldatum 31 december. Dit betekent dat je dan vóór 1 oktober moet hebben opgezegd. Niet op tijd opzeggen betekent dat je hoogstwaarschijnlijk nog een jaar vast zit aan je oude contract.

Door het contract met uw huidige arbodienst pro-forma op te zeggen, ben je niet aan deze termijnen gebonden en heb je per de vervaldatum in ieder geval de handen vrij om de gewenste keuze te maken. Ook indien je nog twijfelt of je wilt overstappen, is ons advies om de pro-forma beƫindiging al wel vast schriftelijk of per e-mail aan te kondigen.

Je kunt op deze pagina een voorbeeld brief downloaden, waarmee je de pro-forma opzegging regelt.

Wil je meer informatie opvragen?

Naam:

E-mail:

Telefoonnummer:

Activeren, Motiveren & Stimuleren!