De andere kant van de medaille

De andere kant van de medaille

Nieuws van: 27 september 2023

Maak kennis met Liane van der Meulen-Wiedijk!

"Mijn uitdaging is om nu de andere kant van de medaille te leren kennen," vertelt Liane terwijl ze haar verhaal deelt. Als je benieuwd bent naar wie Liane is en wat haar drijft, lees dan verder om meer te weten te komen over haar achtergrond, haar ervaringen op het gebied van werk en gezondheid, en haar eerste stappen in haar nieuwe rol bij 1Voud.

Achtergrond en passies

“Mijn naam is Liane van der Meulen-Wiedijk. Ik ben vorig jaar in het huwelijksbootje gestapt met Iscar. Ik ben 51 jaar oud en moeder van mijn zoon Joris en ik ben bonusmoeder van twee prachtige meiden, Gina en Lynn. Het gezinsleven is voor mij heel belangrijk. 

Naast mijn gezin heb ik een paar hobby’s die ik erg leuk vind om te doen. Ik vind het heerlijk om in mijn tuinkas en moestuin te werken. Er gaat niets boven het kweken en oogsten van mijn eigen groenten. Daarnaast ben ik ook creatief bezig; ik maak zelf leren tasjes met de hand. Het is een hobby die me rust geeft en waar ik veel voldoening uit haal.

En laten we de sociale kant van het leven niet vergeten. Ik geniet ervan om regelmatig met vriendinnen naar de sauna te gaan. Het is een moment van ontspanning en quality time die ik met hen heb. En ik houd er van om samen met mijn man Iscar af en toe een terrasje te pakken, want wat is er nu gezelliger dan samen te genieten van gezelschap en lekker eten?

Werk en Gezondheid

Liane's achtergrond omvat jarenlange ervaring bij een bedrijf dat verbonden was met 1Voud. Binnen dat bedrijf had ze de laatste jaren een functie op de HR-afdeling waar ze onder andere het ziekteverzuim beheerde. Hierdoor had ze frequent contact met de casemanagers van 1voud, wat haar kennis en begrip van gezondheids- en arbeid gerelateerde vraagstukken verdiepte.

De stap naar 1Voud

Na vele jaren bij haar vorige werkgever te hebben gewerkt, voelde Liane de behoefte aan een nieuwe uitdaging. Toen ze een vacature voorbij zag komen op de site van 1Voud, besloot ze gelijk te solliciteren. Voor Liane is deze nieuwe rol een kans om het vakgebied vanuit een andere invalshoek te benaderen.

Liane's rol bij 1Voud bevindt zich op de Backoffice/Medisch Secretariaat, waar ze ook verantwoordelijk zal zijn voor de facturatie. Hier zal ze nauw samenwerken met collega's op dezelfde afdeling, maar ook met bedrijfsartsen en casemanagers.

Een positieve start

Liane's eerste week bij 1Voud was een positieve ervaring. Ze ontmoette nieuwe collega's en leerde de verschillende aspecten van haar nieuwe rol kennen. Het team waarin ze terechtkwam, voelde meteen vertrouwd en ondersteunend aan. Voor Liane staat de komende tijd in het teken van leren en groeien, en ze ziet dit als een uitdaging die ze vol enthousiasme aangaat.

In Liane heeft 1Voud een toegewijde professional met een schat aan ervaring en een positieve instelling. Ze staat klaar om haar nieuwe uitdaging aan te gaan en bij te dragen aan de missie van het bedrijf om werk en gezondheid in harmonie te brengen. We wensen haar veel succes in haar nieuwe rol en kijken uit naar haar bijdrage aan het team en de organisatie.

 

 

Terug naar het nieuwsoverzicht
Activeren, Motiveren & Stimuleren!