De bedrijfsarts en de casemanager op locatie

De bedrijfsarts en de casemanager op locatie

Nieuws van: 24 oktober 2023

1voud heeft persoonlijke betrokkenheid en efficiëntie hoog in het vaandel staan, daarom bieden wij een innovatieve benadering voor klantgerichte dienstverlening. Wij werken op de locatie van onze klanten, om een persoonlijke samenwerking te creëren en structuur te bieden die daarnaast ook uiterst efficiënt is.

De bedrijfsarts en de casemanager op locatie voor Efficiënte en Persoonlijke Dienstverlening.


Het werken op locatie heeft tal van voordelen die de resultaten ten aanzien van verzuim reductie en preventief handelen aanzienlijk verbeteren.
De casemanager en de bedrijfsarts kunnen direct ter plaatse vragen beantwoorden en afspraken maken, wat de communicatie en samenwerking bevordert, juist tussen de werkgever en de werknemers.

Door deze nauwe samenwerking tussen casemanagers en bedrijfsartsen ontstaat een diepgaand begrip, wat leidt tot hoogwaardige ondersteuning, consulten en verbeterde re-integratie trajecten. Financieel gezien biedt deze samenwerkingsmethode ook voordelen. We maken duidelijke afspraken over welke dagen en tijden we op locatie aanwezig zijn en plannen alle consulten zorgvuldig in, waardoor de kosten beheersbaar blijven.

Bent u geïnteresseerd in de mogelijkheden die wij bieden? Onze beschikbare bedrijfsartsen en casemanagers kunnen op maat worden afgestemd op uw behoeften. Laten we samen streven naar preventieve maatregelen en verzuimvermindering op uw locatie. Neem vandaag nog contact met ons op voor meer informatie en ontdek hoe wij uw organisatie kunnen ondersteunen.

Bel gerust naar Monique Davy 06 - 8209 87 89 voor een offerte op maat. Want alleen samen maken we het verschil.

Terug naar het nieuwsoverzicht
Activeren, Motiveren & Stimuleren!