Een nieuw begin bij 1voud

Een nieuw begin bij 1voud

Nieuws van: 28 november 2023

Bij 1voud zijn we verheugd om onze nieuwste teamgenoot voor te stellen: Daphne Fles! Met haar rijke ervaring en enthousiasme belooft Daphne een waardevolle aanvulling te zijn op ons team.

“Mijn naam is Daphne Fles en per 1 november ben ik gestart bij 1voud. Na vier jaar bij een andere arbodienst te hebben gewerkt, waar ik als casemanager actief was, merkte ik dat het tijd was voor verandering.” Via LinkedIn kwam Daphne met 1voud in contact en dit bleek het keerpunt te zijn.

Daphne was niet geheel onbekend binnen 1voud: “Mijn eerdere samenwerking met Marit, een collega, bracht me ertoe contact met haar op te nemen. Na wat leuke gesprekken met zowel Marit als Monique, raakte ik enthousiast over de organisatie en hun werkwijze en besloot ik om de overstap te maken.” Wat haar vooral aanspreekt, is de persoonlijke benadering van 1voud. “De manier waarop ze op maat gemaakte begeleiding bieden, met aandacht voor zowel de werkgever als de werknemer, spreekt me enorm aan. Het is een beslissing waar ik erg blij mee ben!”

Buiten haar professionele leven heeft ze een passie voor het ontdekken van nieuwe plekken. “Regelmatig ga ik dagjes weg of heb ik een stedentrip of vakantie op de planning staan. Daarnaast houd ik van gezelligheid en lekker eten met vrienden en familie. Mijne vrije tijd vul ik graag met wandelen, tennissen en regelmatig ga ik samen met mijn vriend op pad met de mountainbike.

Ik kijk ernaar uit om de werkwijze van 1voud eigen te maken en mijn bijdrage te leveren aan het succes van deze organisatie”. Verteld Daphne vastberaden.

Maak jij graag kennis met Daphne? Neem dan contact op via 06 - 51 63 36 39, d.fles@1voud.nl of volg haar op LinkedIn. Tot snel!

 

Terug naar het nieuwsoverzicht
Activeren, Motiveren & Stimuleren!