Een waardevolle mijlpaal

Een waardevolle mijlpaal

Nieuws van: 28 november 2023

We hebben met ongelofelijk veel inzet en toewijding de ISO 9001-certificering wederom behaald!

Dit traject hebben we met het team doorlopen, met een specifieke bijdrage van onze toegewijde kwaliteitsmanager, functionaris gegevensbescherming en ICT-beheerder. Met dit team zijn wij erin geslaagd, en we stralen van trots als organisatie. Als arbodienst is het ISO 9001-certificaat van cruciaal belang voor het versterken van onze reputatie, het vergroten van de klanttevredenheid, het verbeteren van onze efficiëntie en het stimuleren van continue groei en verbetering binnen onze organisatie. Het is een waardevolle mijlpaal die ons helpt om als organisatie te gedijen maar zeker ook te excelleren.


Het behalen van de ISO 9001-certificering specificeren wij in 5 onderwerpen:

  1. Kwaliteitsborging: De certificering toont aan dat we ons inzetten voor het leveren van producten of diensten van de hoogst mogelijke kwaliteit.
  2. Klanttevredenheid: Door te voldoen aan internationaal erkende normen kunnen we beter voldoen aan de verwachtingen van onze klanten.
  3. Efficiëntie en consistentie: De ISO 9001-normen bevorderen efficiëntie en consistentie in onze bedrijfsprocessen.
  4. Continue verbetering: Het certificeringsproces vereist dat we ons voortdurend richten op verbetering.
  5. Risicobeheer: Door te voldoen aan de normen voor kwaliteitsmanagement kunnen we risico's beter beheren en onvoorziene problemen voorkomen of verminderen.

 

Het bezitten van de ISO 9001-certificering plaatst ons in een gunstige positie. Het helpt ons nieuwe klanten aan te trekken en om bestaande relaties te versterken. Deze prestatie stelt ons in staat om als organisatie te laten zien dat we voldoen aan internationale normen die zijn vastgesteld door de ISO (International Organization for Standardization).

Het certificaat siert niet alleen onze muur want de inhoud ervan dragen we elke dag met een glimlach en feestelijke trots uit!

 

 

Terug naar het nieuwsoverzicht
Activeren, Motiveren & Stimuleren!