Even voorstellen

Even voorstellen

Nieuws van: 24 februari 2021

Mijn naam is Manon ter Horst, woonachtig in het mooie Twente. Na 8,5 jaar met veel plezier gewerkt te hebben als Vestigingsmanager bij Euro Planit Personeelsdiensten heb ik per 1 februari 2021 de overstap gemaakt naar onze “zus” 1voud Werken & Gezondheid waar ik als Projectmanager het team ben komen versterken.

1voud is meer dan een Arbodienst, zo houden wij ons ook bezig met het preventief voorkomen van verzuim door onze Vitaliteit & Inzetbaarheidstak en bieden wij HR-advies op maat voor onze opdrachtgevers. Ik ga mij vanuit mijn rol als Projectmanager bezighouden met het verder vorm geven van het HR-advies, het vermarkten en uitvoeren hiervan. 

Personeel is het belangrijkste kapitaal dat een werkgever heeft, je kunt er dus maar beter zuinig op zijn! Zit je medewerker nog lekker in zijn of haar vel? Zit je medewerker nog goed op zijn plek en worden zijn of haar kwaliteiten benut? Om “toekomstproof” te zijn, is het van belang dat je inzichtelijk hebt waar je medewerkers staan en hoe je ze in hun kracht kunt zetten.

Het leuke van mijn rol binnen 1voud is dat ik opdrachtgevers hierover mag adviseren en de toegevoegde waarde van HR binnen de organisatie kan laten zien. Het is écht maatwerk, wij werken dus niet met vaste uren die je moet afnemen maar maken een maatwerkplan die past voor jouw organisatie. Of het nu gaat om employeebranding, duurzame inzetbaarheid/vitaliteit, strategische personeelsplanning, strategisch HR-beleid of een check of de dossiers nog up to date zijn, niets is voor ons te gek.

Waarom 1voud Werken & Gezondheid?

Wat mij zo aanspreekt in 1voud is dat het een jonge, dynamische en groeiende organisatie is waarbij veel ruimte is voor eigen initiatief, creativiteit en ondernemerschap. En niet te vergeten, leuke collega’s! 

Volg mij

Wil je meer weten over de ontwikkelingen op HR-gebied of heb je een vraagstuk waar je over wil sparren, volg mij dan via LinkedIn of neem rechtstreeks contact met mij op 06-10004408. Ik help je graag verder, 1-voudiger kunnen we het niet maken!

Terug naar het nieuwsoverzicht
Activeren, Motiveren & Stimuleren!