Even voorstellen: Assurantietussenpersoon Edwin Tiggeloven van Fidon aan het woord

Even voorstellen: Assurantietussenpersoon Edwin Tiggeloven van Fidon aan het woord

Nieuws van: 18 februari 2020

“Van huis uit heb ik ondernemersbloed meegekregen. Daar zeiden ze altijd; “als je denkt dat je het beter kan dan je werkgever dan moet je voor jezelf beginnen”. Na jaren werkzaam te zijn geweest in het verzekeringswezen, besloot ik daarom in 2010 mijn eigen kantoor in Zelhem op te richten. Per 2019 hebben we onze naam veranderd in Fidon, samen voor zekerheid. Dit omdat we ons samen met de ondernemer steeds meer richten op risicobeheersing voor de gehele onderneming. Verzekeren is daar een onderdeel van.

Als ondernemer loop je altijd een bepaald risico. Een deel hiervan is acceptabel en hoort er bij, maar voor de grotere, onbeheersbare risico’s zoeken we samen een oplossing. Waar die grens ligt is voor iedereen anders. Denk hierbij aan verzuim, inkomen voor later of het verzekeren van het bedrijfspand of de auto’s. In samenwerking met externe partijen bieden we daarnaast ook oplossingen voor onder andere personeelsvraagstukken, risico beperkende maatregelen en het opstellen en toetsen van leveringsvoorwaarden.

Waarom 1voud Arbo?

Ik vind het leuk naast een ondernemer aan tafel te gaan zitten om mee te denken over de bedrijfsrisico’s en hen van advies te voorzien. Hierin ben ik een beetje een vakidioot, in de positieve zin van het woord. Dit is wat ik ook zie bij de mensen van 1voud Arbo. Passie voor je vak en je klant ofwel een vakidioot zijn in de positieve zin van het woord.

Waar krijg je werkplezier van?

Samen met mijn team richten we ons echt op maatwerk, omdat geen onderneming hetzelfde is. Op het moment dat het een keer echt mis gaat in een bedrijf, spannen we ons tot het uiterste in voor een goede schadeafhandeling. Er voor zorgen dat een klant de uitkering krijgt waar hij recht op heeft, en liever zelfs iets meer dan de klant verwacht had, dat geeft een gevoel van voldoening.

Wat doe je in je vrije tijd?

Na een drukke werkdag even lekker op racefiets of de mountainbike een rondje maken werkt voor mij heerlijk ontspannend. Even alle gedachten van je af zetten en gewoon door buffelen. Dat is een heel ander soort energie dat je geeft dan tijdens kantoorwerk. Van dit soort energie krijg ik weer nieuwe energie. De ene keer ga ik alleen en de andere keer met de leden van de toerclub Zelhem. Dat laatste is natuurlijk wel veel gezelliger.

Volg mij:

Meer weten? Neem contact op via telefoonnummer 0314-820222 of mail zeker@fidon.nl

Edwin Tiggeloven

Terug naar het nieuwsoverzicht
Activeren, Motiveren & Stimuleren!