Even voorstellen: Frank Vijge

Even voorstellen: Frank Vijge

Nieuws van: 29 juni 2022

Maak kennis met onze nieuwe collega: Frank Vijge, Casemanager bij 1voud werken & gezondheid

Frank Vijge is eind maart/begin april gestart als Casemanager bij 1voud werken & gezondheid. Via LinkedIn werd Frank benaderd door een collega van 1voud, met de vraag of hij openstond voor een telefonische kennismaking. Een aantal dagen had Frank een leuk gesprek, met als gevolg een aantal interessante gesprekken op onze locatie in Vorden. Frank werd gelijk enthousiast over de organisatie, en zijn rol binnen 1voud.

Frank woont in Epe en besteed zijn vrije tijd graag met vrienden en familie. Daarnaast is hij ook vaak te vinden op het voetbalveld: naast zelf actief te zijn in een elftal heeft hij een bestuursfunctie binnen de club en is hij trainer van een jeugdelftal.

Wat spreekt Frank aan binnen 1voud? Het enthousiasme in de gesprekken van de personen die zijn collega’s zouden worden! Vol trots vertelde zij over de organisatie, wat Frank nieuwsgierig en enthousiast maakte. Nu, terugkijkend op zijn eerste weken, kan hij niet anders concluderen dan dat hij blij is met zijn keuze voor 1voud.

“Het bedrijf geeft werknemers veel ruimte en de vrijheid om hun gewenste rol in te vullen. Het werk is erg afwisselend en dat vind ik prettig. Daarnaast vind ik het ook leuk om met verschillende partijen in contact te zijn om samen een goed resultaat te bereiken. Dit doen we dagelijks met een enorm gedreven team”, aldus Frank.

Wil je weten wat Frank voor jouw bedrijf kan betekenen als Casemanager? Je kan hem bereiken via f.vijge@1voud.nl of op 06-20254418.

Terug naar het nieuwsoverzicht
Activeren, Motiveren & Stimuleren!