Even voorstellen... keuringsarts Albert Jan van Leusden

Even voorstellen... keuringsarts Albert Jan van Leusden

Nieuws van: 23 maart 2021

Mijn naam is Albert Jan van Leusden. Ik ben per 15 maart jl. bij 1voud Werken & Gezondheid gestart als keuringsarts, waar ik erg enthousiast over ben. Bij 1voud zal ik me in eerste instantie vooral bezig gaan houden met het uitvoeren van keuringen voor bedrijven en particulieren. Zoals bijvoorbeeld (groot) rijbewijskeuringen en taxipaskeuringen. Dit doe ik onafhankelijk. Ik heb vele jaren ervaring als arts bij verschillende bedrijven. Daarnaast heb ik bestuurlijke ervaring. En vanwege het grote succes gaat Albert Jan nu ook aan de slag bij onze nieuwe keuringslocatie in Duiven!

Waarom 1voud Werken & Gezondheid?

1voud vind ik leuk. Het is zich sterk aan het ontwikkelen, is relatief kleinschalig met een direct contact met klanten en, ook mooi meegenomen, in de buurt van mijn woonplaats. Wat ik tot nu toe mee krijg van de werksfeer: top! Er gebeurt van alles bij 1voud op het gebied van inzetbaarheid en vitaliteit. 

Waar krijg ik werkplezier van?

Het gáát wel ergens over, bijvoorbeeld bij een rijbewijskeuring, want we willen natuurlijk allemaal dat mensen veilig de weg op kunnen. Gelukkig is dat meestal het geval en ik besef hoe graag mensen mobiel willen of moeten blijven. Ik roep ook hier nog maar eens op om je bij 1voud aan te melden voor zo’n keuring. Die kan bij 1voud meestal snel worden uitgevoerd en doorgestuurd naar het CBR. Het contact met mensen geeft ook voldoening.

Volg 1voud

Op de hoogte blijven van de activiteiten bij 1voud Werken & Gezondheid? Volg ons dan op LinkedIn of neem contact op via tel. 0575-555961 of mail info@1voud.nl

Terug naar het nieuwsoverzicht
Activeren, Motiveren & Stimuleren!