Even voorstellen, Marit Bijkerk – Casemanager Taakdelegatie

Even voorstellen, Marit Bijkerk – Casemanager Taakdelegatie

Nieuws van: 15 april 2022

Marit is begin maart bij 1voud begonnen als Casemanager en start binnenkort ook als Casemanager Taakdelegatie. Ze is 30 jaar oud en woont in Hummelo samen met haar vriend. Marit heeft in Nijmegen HBO fysiotherapie gestuurd en heeft na haar studie als fysiotherapeut in de eerste lijn gewerkt.

Na enige jaren begon ze toch twijfels te krijgen of ze dit de rest van haar werkende leven wilde doen. Via een loopbaan coaching traject is ze in de verzuimbegeleiding terecht gekomen en heeft ze de opleiding tot Casemanager Regie en Casemanager Taakdelegatie behaald. Bij haar vorige werkgever heeft ze beide functies vervuld en vooral de combinatie en afwisseling vindt ze erg leuk.

Wat is het verschil tussen Casemanager en Casemanager Taakdelegatie?
Als casemanager Regie werk je veel met de werkgever samen en ben je veel bezig het proces rondom “De Wet Verbetering Poortwachter” in goede banen te leiden. Als je als Casemanager Taakdelegatie werkt en, onder supervisie, taken van de bedrijfsarts uitvoert heb je veel en intensief contact met werknemers, ook op medisch vlak.

Hoe ben je bij 1voud terecht gekomen?
Collega Manon benaderde mij via Linkedin voor de vacature en na een aantal gesprekken met Monique en Manon was ik zo enthousiast geworden over 1voud, dat ik besloten heb de overstap te maken.

Wat spreekt je aan in het werken bij 1voud?
Tot nu toe heb ik er zekergeen spijt van! 1voud spreekt mij erg aan omdat het een wat kleinere organisatie is, die op een gestructureerde manier aan het groeien is. Dit biedt toekomst gericht veel mooie kansen en uitdagingen.

Daarnaast spreekt de persoonlijke aandacht waar 1voud voor staat mij erg aan. Een stukje maatwerk leveren met daarbij zo goed mogelijke begeleiding voor werkgever en werknemer. Verder ervaar ik binnen 1voud een erg prettige sfeer, het is erg ‘gemoedelijk’, dit maakt het een erg prettige werkomgeving.

De komende periode is Marit druk bezig om naast haar rol als Casemanager de functie van Casemanager Taakdelegatie vorm te geven. Bij 1voud werkten we namelijk nog niet in taakdelegatie, Marit gaat dit de komende periode opzetten en uitwerken.

Wil je eens van gedachten wisselen of inzet van de Casemanager Taakdelegatie wat voor jouw organisatie kan zijn? Marit is te bereiken op 06-82325549 of per mail m.bijkerk@1voud.nl

Terug naar het nieuwsoverzicht
Activeren, Motiveren & Stimuleren!