Even voorstellen; Nieuwe collega Gaby aan het woord

Even voorstellen; Nieuwe collega Gaby aan het woord

Nieuws van: 12 december 2019

Mijn naam is Gaby Limberg. Per 1 december jl. ben ik begonnen als Inzetbaarheidsadviseur/Casemanager bij 1voud Arbo.

Ik neem zo’n 15 jaar werkervaring uit het HR-vakgebied mee. Zelf heb ik mogen ervaren dat het niet vanzelfsprekend is om je vitaal te voelen. Maar dan is het wat mij betreft wel de vraag: wat doe je ermee? Ik ben op ontdekkingsreis gegaan en tijdens deze reis heb ik het afgelopen jaar mensen mogen begeleiden bij 2e spoor re-integratietrajecten en bij outplacementtrajecten. Hierbij heb ik ervaren dat ik energie krijg van het coachen en begeleiden van mensen.

Mijn HR-werkervaring, ervaring met spinning lesgeven en mijn ontdekkingsreis hebben ervoor gezorgd dat mijn persoonlijke interesse in thema’s als vitaliteit en duurzame inzetbaarheid verder is gegroeid. 

Waarom 1voud Arbo?

Bij 1voud Arbo komt voor mij alles samen! Een baan waarin vitaliteit en duurzame inzetbaarheid terugkerende thema’s zijn. 1voudArbo biedt een duidelijke dienstverlening met een persoonlijke benadering, met oog voor de werkgever EN werknemer. En heel belangrijk een team van fijne collega’s.

Waar krijg ik werkplezier van?

Mijn werkplezier haal ik uit contact met klanten en mijn collega’s! Mijn werkdag is geslaagd als ik werknemer en werkgever een positief inzicht heb kunnen geven, maar daarnaast ook heb kunnen lachen. 

Wat doe je in je vrije tijd?

Veel vrije tijd gaat op aan sporten. Ik geef spinning (RPM) lessen en binnenkort komt daar Pilates-les bij. Daarnaast vind ik het fijn om yogales te volgen en ben ik regelmatig op de squashbaan te vinden.

Een andere passie is toch wel reizen. Met mijn partner zoek ik graag de mooiste natuurplekjes op deze aardbol op!

Volg mij

Op de hoogte blijven van mijn activiteiten bij 1voud Arbo? Volg mij dan op LinkedIn of neem contact met mij op via tel. 0575-555961 of mail g.limberg@1voud.nl

Terug naar het nieuwsoverzicht
Activeren, Motiveren & Stimuleren!