Even voorstellen: samenwerkingspartner Paul aan het woord

Even voorstellen: samenwerkingspartner Paul aan het woord

Nieuws van: 13 september 2019

Al vanaf mijn schooltijd ben ik geïnteresseerd in werk, werksoorten en wat werk betekent voor mensen. Het is zo veel meer dan een daginvulling of iets waarmee je geld verdient. Vanuit mijn ervaringen bij een grote commerciële dienstverlener en uitvoerende werkzaamheden als arbeidsdeskundige bij UWV, heb ik in 2005 Radmer Arbeidsadvies BV opgericht.

Met de medewerkers van Radmer Arbeidsadvies BV zie ik het als mijn taak om ideeën op het gebied van mens, werk en inkomen om te zetten in plannen en diensten, die aansluiten bij actuele ontwikkelingen. Daarbij staat het ontwikkelen van onze klanten (werkgever, werknemers en mensen zonder werkgever) centraal. Onze wens is dat mensen fluitend naar hun werk gaan en met een voldaan gevoel weer thuis komen.

Wij gaan altijd uit van de mogelijkheden van mensen om te werken en zijn optimistisch van aard. Praktisch gezien komt het erop neer dat we ons niet laten leiden door pessimisme en onmogelijkheden. Wij geloven dat er voor ieder mens een passende werkplek is. Ook zien wij de therapeutische waarde van werk, in situaties waarbij mensen iets is overkomen (bijvoorbeeld ziekte, overspannenheid of een ongeval).

Waarom 1voud Arbo?

Onze visie op werk komt sterk overeen met de visie van 1Voud.
We kunnen snel met elkaar schakelen en de laagdrempeligheid aan beide zijden maakt het makkelijk te sparren over situaties. Ook qua regio zitten we dicht bij elkaar. We geloven in een focus op de regio. Hierdoor kennen we de arbeidsmarkt in Gelderland en Overijssel goed, weten we wat er speelt en waar de kansen liggen. Wanneer wordt gevraagd wat nu onze deskundigheid is, dan antwoord ik uiteraard inhoudelijk over de verschillende arbeidsdeskundige invalshoeken, Maar ik benoem dan met een knipoog ook onze ‘ speciale kennis’ van de arbeidsmarkt in Oost-Nederland.

Waar krijg ik werkplezier van?

Voor iedereen die bij ons aanklopt gaan we op zoek naar een passende oplossing zodat werk geen obstakel is maar juist iets is, of weer wordt, waar je plezier en voldoening uit kunt halen. Ik ga iedere dag met plezier naar mijn werk en dat gun ik iedereen, dat is waar we het voor doen!

Wat doe je in je vrije tijd?

Ik ben al lange tijd verbonden met het topvolleybal van Orion in Doetinchem. Ik zie duidelijke paralellen in de manier waarop we bij Orion denken over ontwikkeling en de beste weg naar prestaties. Bijvoorbeeld de wijze waarop een team wordt samengesteld (de juiste man op de juiste plek), de wijze waarop we naar verbeteren en ontwikkelen kijken en ook hoe we gedrag en communicatie in een team zien als factoren die bepalend zijn voor succes. Vanuit mijn rol als technisch manager ben ik verbonden aan het team en de staf. We zijn innovatief bezig in de sportontwikkeling.
Radmer Arbeidsadvies BV helpt spelers door ze te begeleiden op werkgebied, zodat zij werk en topsport goed met elkaar kunnen combineren.

Volg mij

Wij staan open voor alle vragen op het gebied van arbeidsadvies.
Bel ons gerust op 0314-381382 of stuur een e-mail naar
info@radmer-arbeidsadvies.nl.

Terug naar het nieuwsoverzicht
Activeren, Motiveren & Stimuleren!