Even voorstellen; Sparringpartner aan het woord

Even voorstellen; Sparringpartner aan het woord

Nieuws van: 22 mei 2019

Het arbeidsrecht is helemaal mijn ding: persoonlijk. De arbeidsrecht setting is levendig en ingrijpend voor zowel werkgever als werknemer; het raakt de betrokkenen. Er speelt vaak iets onderhuids of acuuts. Onrust en onzekerheid verstoren het arbeidsproces c.q. de arbeidsrelatie. Een (sluimerend) arbeidsconflict heeft daarbij een negatieve invloed op de werksfeer en productiviteit. Dit vraagt dus om snel schakelen en oplossen. Dat vind ik leuk en daar ben ik goed in. Zie je de gelijkenis qua missie en visie met 1voud Arbo?

Met 20 jaar ervaring als advocaat met een grote advies-, onderhandelings- en procespraktijk sta ik als arbeidsrechtspecialist zowel werkgevers (MKB) als werknemers bij. Denk aan bedrijfsorganisatorisch en individueel ontslag en vraagstukken over o.a. de disfunctionerende en de zieke werknemer, overgang van onderneming en concurrentiebeding.

Sinds september 2018 doe ik dat vanuit mijn eigen kantoor in hartje Groenlo. Wat een feest! Zelfstandig ondernemen, slim snel en betaalbaar juridisch werk leveren, op mijn eigen wijze, op flexibele tijden en klanten aantrekken die bij me passen en vice versa. Mijn aanpak is daadkrachtig, no nonsense en persoonlijk, al zeg ik het zelf.

Waarom 1voud Arbo?

Zie hierboven de gelijkenis en waarom 1voud Arbo mij qua missie, credo en aanpak zo aanspreekt.

En laat nu ook mijn lievelingskleur roze zijn! Wist je dat deze kleurtint ontspant en verzacht en als kalmerend wordt ervaren?

Dat effect streven zowel 1voud Arbo als ik na: we bieden verlichting. Ik regel recht, 1voud Arbo ontzorgt, zodat de klant zich kan focussen op waar hij goed in is en plezier uithaalt, namelijk ondernemen! Zo versterken we elkaar allemaal.

Waar krijg ik werkplezier van?

Van de quotes die klanten voor me achterlaten:

'Sanne zegt ook dingen die je eigenlijk liever niet wilt horen, maar die uiteindelijk wel leiden tot een beter resultaat.'

'Heel verfrissend: eindelijk eens iemand die denkt in oplossingen.'

'Goede combinatie van juridische expertise en betrokkenheid.'

Quote Sanne

Wat doe je in je vrije tijd?

Qualitytime met mijn puber-tweeling (m/j) en vrienden en fanatiek mountainbiken. Mijn levensstijl is sportief, gezellig en gezond.

Volg mij

Op de hoogte blijven? Volg mij dan op LinkedIn of neem contact op via 06-42596805 of mail sanne@sannevanbergen.nl

Terug naar het nieuwsoverzicht
Activeren, Motiveren & Stimuleren!