Even voorstellen: Sydney

Even voorstellen: Sydney

Nieuws van: 16 september 2020

Mijn naam is Sydney Heijenk. Per 1 september jl. ben ik begonnen als administratief medewerkster bij 1voud Werken & Gezondheid. Voordat ik bij 1voud Werken & Gezondheid aan de slag ging, heb ik brede ervaring opgedaan in receptie werkzaamheden en in de horeca. Hierbij was het belangrijk om klanten netjes en vriendelijk te woord te staan en dit neem ik natuurlijk graag mee naar 1voud.

Waarom 1voud Werken & Gezondheid?

Ik vind het prettig om een breed takenpakket te hebben en door het brede assortiment aan diensten kom ik bij 1voud niks tekort. Verder vind ik het een mooi bedrijf, omdat 1voud erg proactief is in haar dienstverlening. Eigenlijk neemt 1voud contact met de werkgever op, voordat zij dit zelf kunnen doen.

Waar krijg ik werkplezier van?

Mijn werkdag is geslaagd als ik mijn collega’s heb kunnen ontlasten door hun administratieve taken over te nemen. Ik haal mijn werkplezier uit leuke telefoongesprekken of leuk mailcontact met klanten. Verder vind ik de werksfeer met mijn collega’s erg prettig.

Wat doe je in je vrije tijd?

Het liefst sta ik uren lang in de keuken om een tafel vol eten te maken voor mijn vrienden of familie. Verder vind ik het ook erg leuk om verschillende horeca te bezoeken in verschillende steden in Nederland of in het buitenland.

Een andere passie is het verkennen van de wereld, ik ben al op een aantal mooie plekken geweest maar ik kan niet wachten om meer te ontdekken.

Volg mij

Op de hoogte blijven van mijn activiteiten bij 1voud Werken & Gezondheid? Volg mij dan op LinkedIn of neem contact met mij op via tel. 0575-555961 of mail s.heijenk@1voud.nl

Terug naar het nieuwsoverzicht
Activeren, Motiveren & Stimuleren!