Gratis workshops ziekteverzuim en motiverende gespreksvoering

Gratis workshops ziekteverzuim en motiverende gespreksvoering

Nieuws van: 3 mei 2023

Gratis workshops ziekteverzuim en motiverende gespreksvoering

Save the date: 11 mei organiseert 1voud Werken & Gezondheid een gratis workshop op het gebied van langdurig ziekteverzuim en re-integratie en een workshop over motiverende gespreksvoering.

We hebben meer ruimte gecreĆ«erd op een andere plek vanwege de grote belangstelling. Wil jij je ook nog aanmelden? Dat kan! Lees meer over de workshops hier beneden en schrijf je in voor de workshop die jij interessant vindt!

Workshop langdurig ziekteverzuim en re-integratie

De eerste workshop is van 9:30 tot 12:00 en gaat over langdurig ziekteverzuim en re-integratie. Stel dat jouw werknemer arbeidsongeschikt is en het er naar uitziet dat hij of zij het werk niet meer kan doen. Waarbij moet je denken aan begeleiding, hoe zit het met wet- en regelgeving en hoe voorkom je een loonsanctie? Intertransfer Ondernemingscoaching praat je bij over de belangrijke aandachtsgebieden en (sanctie)risico’s. Hierbij wordt jouw kennis opgefrist en wordt je stap voor stap uitgelegd hoe de medewerker optimaal begeleid wordt en wordt voorbereid op een volgende stap.

Schrijf je direct in!

Workshop motiverende gespreksvoering

De tweede workshop is van 13:00 tot 15:30. PSIcara legt het toepassen van motiverende gespreksvoering uit. Bijvoorbeeld: een medewerker gaat tijdens gesprekken in weerstand en neemt een afwachtende houding aan. Je komt graag tot de kern, maar de medewerker motiveren en stimuleren lijkt niet te lukken. Hoe begeleid je mensen bij verandering? Bij deze workshop leer je gesprekstechnieken die jou helpen om respectvol om te gaan met weerstand en het versterken van de intrinsieke motivatie van medewerkers.

Schrijf je direct in!

We zien je graag om 9:00 uur, het programma duurt tot 15:30 uur. Van 12:00 tot 13:00 is er een pauze, de lunch wordt verzorgd door 1voud Werken & Gezondheid.

Terug naar het nieuwsoverzicht
Activeren, Motiveren & Stimuleren!