Het Vitaliteitsprogramma van Europrofessionals B.V.

Het Vitaliteitsprogramma van Europrofessionals B.V.

Nieuws van: 24 oktober 2023

In de markt staat "Europrofessionals B.V.," niet alleen bekend vanwege het zakelijk succes, maar ook om zijn unieke focus op de vitaliteit en gezondheid van de medewerkers. Algemeen directeur Martin, begreep dat een gezonde geest en een gezond lichaam de bouwstenen zijn voor een succesvolle onderneming. Het management van Europrofessionals creëerde een cultuur waarin vitaliteit hoog in het vaandel staat. Het kantoor heeft moderne werkplekken en een gezonde kantine.

Europrofessionals B.V. heeft al een aantal jaren een samenwerking met 1voud Werken & Gezondheid. "Naast verzuimbegeleiding bieden zij op maat gemaakte vitaliteitsprogramma's. Door een vitaliteitsprogramma motiveren wij onze medewerkers om fit te worden en te blijven. Het programma bestaat uit sportieve activiteiten op de parkeerplaats, verschillende workshops en teambuildingsactiviteiten. Het resultaat is verbluffend een lager ziekteverzuim, hoge medewerkerstevredenheid en een toename in creativiteit en betrokkenheid. De kracht van vitaliteit, versterkt door de expertise van 1voud Werken & Gezondheid is een winnend recept voor een gezonde en succesvolle toekomst", aldus Martin.

Dankzij de op maat gemaakte vitaliteitsprogramma’s van 1voud kunnen bedrijven stappen zetten richting een gezonder en vitaler leven voor medewerkers. De trajecten zijn ervoor om de mentale als fysieke vitaliteit van de medewerkers te verbeteren. Hieronder een greep uit ons vitaliteitsprogramma:

Gezondheid Coaching:

Medewerkers de mogelijkheid bieden om persoonlijke gezondheidscoaches te raadplegen. Deze coaches hielpen hen bij het stellen van gezondheidsdoelen en het opzetten van een plan voor verbetering.

Fysieke Activiteiten:

Verschillende bewegingssessies, variërend van spinninglessen, hardlopen, wandelsessies tot bokssessie. De nadruk ligt op het bevorderen van een actieve levensstijl.

Voedingsadvies:

Verschillende voedingsworkshops om medewerkers te informeren over gezonde eetgewoonten. Voedings workshop voor medewerkers die nachtdiensten draaien. En wat zijn betaalbare en makkelijke lunch gerechten om mee te nemen naar je werk.

Mentale Welzijn Workshops:

Workshop over stressmanagement, mindfulness en work-life balance om medewerkers te ondersteunen bij het omgaan met de eisen van hun werk en persoonlijke leven.

Stoppen met Roken:

Verschillende sessies, individueel en gezamenlijk om de betrokkenheid tussen medewerkers te versterken en een gevoel van gemeenschap te creëren.

Investeren in de vitaliteit van medewerkers is niet alleen een gezonde keuze is, maar ook een winnende strategie voor succes in de zakelijke wereld. Neem contact met ons op om vrijblijvend te inventariseren wat wij voor jullie kunnen betekenen. Mail een bericht aan Miranda Holweg, één van onze vitaliteitsteamleden, via 1voudscan@1voud.nl dan neemt zij contact met jullie op.

 

 

Terug naar het nieuwsoverzicht
Activeren, Motiveren & Stimuleren!