Hoofdpijndossier?

Hoofdpijndossier?

Nieuws van: 22 februari 2019

Heb je een verzuimdossier waar je van wakker ligt? Bijvoorbeeld, een van je medewerkers heeft al langer klachten. De tijd tikt door en er blijft onvoldoende zicht op de verwachte verzuimduur. Daarnaast, wat zijn de financiële gevolgen hiervan, is er een risico van loonsanctie? Gesprekken met de bedrijfsarts en je arbodienstverlener leveren niets op en geven onvoldoende richting. Wat te doen?

Een onafhankelijke kritische blik

Laat 1voud Arbo naar het verzuimdossier kijken. Binnen onze arbodienst hebben we alle disciplines in huis die je dossier op een onafhankelijke en deskundige manier kunnen beoordelen.

Wat is het resultaat?

Nadat we het dossier hebben doorgelicht, ontvang je van ons een advies met heldere aanbevelingen. Natuurlijk kunnen wij je helpen de geadviseerde stappen te zetten, maar je kunt het advies ook gebruiken om het gesprek met je eigen arbodienstverlener aan te gaan.

Onze aanpak loont

Door onze aanpak hebben we voor veel opdrachtgevers forse financiële schade kunnen voorkomen. Ook beperkten we in veel gevallen de duur van verzuimtrajecten. Hiermee bespaarden we opdrachtgevers niet alleen veel werk en frustratie, maar dus ook flinke kosten.

Contact?

Neem contact op voor het plannen van een afspraak via telefoonnummer 0575 - 55 59 61 of e-mail info@1voud.nl. Wij houden je graag op de hoogte van het laatste nieuws. Volg je ons al via Facebook en LinkedIn?

Terug naar het nieuwsoverzicht
Activeren, Motiveren & Stimuleren!