Je hoeft niet ziek te zijn om beter te worden

Je hoeft niet ziek te zijn om beter te worden

Nieuws van: 29 juni 2021

Mijn naam is Agnieszka Ekkel. Zoals mijn naam wellicht al doet vermoeden, ben ik geboren in Polen. Sinds 2019 woon ik in het mooie Hengelo (OV). En inmiddels ben ik al een tijdje getrouwd met Patrick en ben ik moeder van twee kinderen. Verder maken onze honden, papagaai en kat ook deel uit van ons gezin.

Waarom 1voud Arbo?

Ik heb in 2018 de opleiding regie op verzuim afgerond en ben daarna aan het werk gegaan bij een zusteronderneming van 1voud. Per 5 mei ben ik overgestapt naar 1voud werken & gezondheid omdat ik graag dieper op het verzuim in ga.

Mijn tweetaligheid kan ik goed inzetten bij 1voud Werken & Gezondheid. Er zijn diverse klanten binnen 1voud die Poolstalige werknemers in dienst hebben. We merken dat er soms communicatieproblemen zijn door deze taalbarrière. Nu kan ik in deze situaties een verbindende factor zijn tussen de verzuimende werknemer en werkgever en/of bedrijfsarts.

In de tijd dat ik nu voor 1voud Werken & Gezondheid werk, voel ik me al aardig thuis in het prettige team van collega’s. 😊

Waar krijg ik werkplezier van?

Mijn werkdag is geslaagd als ik, rekening houdend met de mix van verschillende belangen, tevreden klanten heb. Ik ga iedere dag met plezier naar mijn werk en dat gun ik iedereen, dat is waar we het voor doen!

Wat doe je in je vrije tijd?

Ik geniet volop van mijn prachtige leven. Er zijn zo veel factoren die mij gelukkig maken. Ik ben bijvoorbeeld een heel blij mens als ik kan sporten, lezen en wandelen met mijn honden. Samen zijn met familie en vrienden geeft mij positief en fijn gevoel.

Volg mij

Op de hoogte blijven van mijn activiteiten bij 1voud Arbo? Volg mij dan opLinkedIn of neem contact met mij op via: 0682325549 of via e-mail a.ekkel@1voud.nl

Terug naar het nieuwsoverzicht
Activeren, Motiveren & Stimuleren!