Maak kennis met accountmanager Stefano!

Maak kennis met accountmanager Stefano!

Nieuws van: 29 juni 2022

In deze update maak je kennis met onze nieuwe accountmanager Stefano van Dam.

Hoi Stefano, kun je jezelf even voorstellen?

"Hoi! Mijn naam is Stefano van Dam, ik ben 31 jaar en ik woon in 's-Heerenberg. Mijn vrije tijd besteed ik graag met mijn gezin. Ik heb een dochter van 11 maanden, een bonus zoon van 5 jaar en ik ben nu iets meer dan een jaar getrouwd met mijn vrouw. Samen zijn we graag bezig in onze tuin met ons project moestuin. Ook hebben wij in onze tuin een volledige gym staan waarin in zelf regelmatig sport. Naas het sporten geef ik zelf ook CrossFit les."

 

Hoe ben je bij 1voud terecht gekomen?
"Ik was toe aan een nieuwe uitdaging buiten transport, en ik wilde al langer de kant van sales op. Toen ik vervolgens door Nico een bericht kreeg via LinkedIn was er vervolgens al snel een klik. Na verdere gesprekken met Monique, Chantal en Nico was ik helemaal om, en besloten we om er een mooi avontuur van te maken met als doel om 1voud verder te laten groeien."

 

Wat spreekt je aan in 1voud als werkgever?
"Ik vind dat er bij 1voud een leuke, open sfeer hangt en dat er echt naar iedereen wordt geluisterd. Hierdoor voelt het werken bij 1voud persoonlijk aan. Daarnaast is het werk erg afwisselend en krijg je veel verantwoordelijkheden wat ik erg interessant vind."

 

Ben jij benieuwd wat Stefano voor jou kan betekenen? Neem dan eens contact met hem op via s.vandam@1voud.nl of via 06 - 10 00 44 08

Terug naar het nieuwsoverzicht
Activeren, Motiveren & Stimuleren!