Maak kennis met Nico

Maak kennis met Nico

Nieuws van: 28 april 2021

Mijn naam is Nico Nijland, ik werk sinds 2017 als accountmanager bij 1voud Werken & Gezondheid. Geboren in Wageningen, geruime tijd in Enschede gewoond, maar nu al weer 6,5 jaar woonachtig in Apeldoorn. Ik ben inmiddels 22 jaar actief met thema’s rondom werken en gezondheid.

‘Luisteren’, ‘verbinden’ en ‘betrouwbaarheid’ zijn de sleutelwoorden bij mijn werkwijze. Het gaat er immers wel om, of een ondernemer zijn/haar trots (het bedrijf) en kapitaal (het personeelsbestand) aan je toevertrouwt. Aan 1voud de taak om hier zorgvuldig en betrokken mee om te gaan en aan mij om met de ondernemer te komen tot een passende invulling. 

Door het uitbreiden met de labels 1voud Inzetbaarheid & Vitaliteit en 1voud HR & Risicomanagement bieden we inmiddels een ruim assortiment aan diensten op het gebied van ‘Werken en Gezondheid’. Ik ben er trots op dat we dit met het 1voud team in een kort tijdsbestek hebben gerealiseerd. Immers, 1voud bestaat dit jaar 5 jaar. Meerdere ondernemers, groot en klein, maken inmiddels gebruik van onze diensten en met een gemiddeld cijfer van een 8+ is de klantwaardering groot. Mijn persoonlijke werkplezier haal ik uit het leggen van de verbinding. Helder krijgen wat de precieze behoefte van de ondernemer is en het koppelen aan de kracht van 1voud. Maar ook het nadenken over ‘wat is er nodig’ en ‘wie hebben we nodig’. Met 1voud streef ik graag naar groei in de volle betekenis van het woord.     

Waarom 1voud Werken & Gezondheid?

1voud activeert, motiveert en stimuleert. Of het nu om het individu of om de groep gaat. Maar ook of het nu om werkgever of werknemer gaat.

Met een team leuke en enthousiaste collega’s geven we hier invulling aan. Er is ruimte voor jou als individu, maar we doen het uiteindelijk vooral ook juist samen. Dat kenmerkt 1voud, maar dat is ook waar ik in geloof! 

Kom in mijn netwerk

Wil je meer weten over de ontwikkelingen van 1voud of vrijblijvend contacten om te bespreken hoe het anders kan? Volg mij dan via LinkedIn of bel me op 06-12277643. 

Terug naar het nieuwsoverzicht
Activeren, Motiveren & Stimuleren!