Maak kennis met onze backoffice duo

Maak kennis met onze backoffice duo

Nieuws van: 9 maart 2022

Dat wij bij 1voud volop in beweging zijn, is je vast niet ontgaan. Zo zijn Lianne Hiddink en Miranda Holweg begonnen als backoffice duo. Zij plannen, onder andere de consulten bij de bedrijfsartsen in. Nieuwsgierig naar wie ze zijn en wat ze doen, lees hier het volledige artikel.

Maar hoe zijn ze zo bij 1voud terecht gekomen?

Ervaar de kracht van Social Media, dat gaat voor Lianne in dit geval echt op. Zij zag via Linkedin een bericht van Monique dat wij collega's zochten en heeft haar een berichtje gestuurd. Dat Lianne een waardevolle toevoeging zou kunnen zijn voor onze backoffice was gelijk duidelijk. Via Whatsapp is het eerste sollicitatiegesprek gevoerd i.v.m. de coronamaatregelen.

De kracht van een netwerk gaat ook voor Miranda op, via Euro Planit onze zustermaatschappij ontving zij de tip over de vacature bij 1voud. Na het eerste gesprek was gelijk duidelijk dat Miranda dé kandidaat zou zijn voor onze duobaan. Daarnaast heeft zij ook nog eens ervaring met het afnemen van PMO's (Preventief Medisch Onderzoek.

 

Hoe ziet de dag van het backoffice duo eruit?

Als ik ze deze vraag stel, zeggen ze beide in koor: het is geen dag hetzelfde maar wat hebben wij een leuke, afwisselende job!
Wij zijn het gezicht van 1voud, mensen komen als eerste bij ons terecht zowel via de telefoon als fysiek wanneer ze bij ons op spreekuur komen. Daarnaast ondersteunen wij de case- en accountmanagers in hun werkzaamheden. Wij beheren de artsenagenda's, plannen de rijbewijskeuringen, verzorgen de facturatie, maken offertes en nog veel meer. Kortom: Wij ontzorgen onze klanten, bedrijfsartsen en collega's!

 

Wat het zo leuk om bij 1voud te werken?

Op je eerste werkdag een bos bloemen krijgen en ook nog een persoonlijke kaart thuis van de Algemeen Directeur, hoe leuk is dat! Je voelt je heel welkom. Er hangt een leuke, open sfeer, we doen het met z'n allen en dat voel je ook. Het is persoonlijk en er wordt echt in de persoon geïnvesteerd, er zijn hier volop groei en opleidingsmogelijkheden. Ze zeggen “ervaar de kracht van 1voud”, dat is echt zo!

Heb je vragen, je kunt Lianne en Miranda bereiken via backoffice@1voud.nl of 0575-555961.

Terug naar het nieuwsoverzicht
Activeren, Motiveren & Stimuleren!