Maak kennis met onze keuringsartsen

Maak kennis met onze keuringsartsen

Nieuws van: 11 maart 2022

Wist je dat je voor de verlenging van sommige rijbewijzen een medische keuring verplicht is?

Of je nu het rijbewijs C (E) en D (E) wil aanvragen of verlengen? Bij het behalen en/of verlengen van een rijbewijs C (vrachtauto) of D (autobus) is een medische keuring nodig of wellicht ben je ouder dan 70 jaar. In deze gevallen is een medische keuring verplicht. Dit om de eigen veiligheid en dat van de omgeving te waarborgen. Daarom wordt het verlengen of behouden van je rijbewijs beoordeeld aan de hand van een medische keuring.

Natuurlijk wil je dat de medische keuring wordt uitgevoerd door een erkende, gekwalificeerde en gecertificeerde organisatie en dat zijn wij bij 1voud Werken & Gezondheid. Bij 1voud kun je terecht voor de CBR Medisch keuring, deze keuringen worden zorgvuldig en deskundig behandeld door de keuringsartsen.

Onze keuringsartsen, mevrouw van Uem en de heer van Leusden hanteren een persoonlijke benadering. Zij weten hoe belangrijk het rijbewijs voor jou kan zijn. Het stukje vrijheid dat je graag wil behouden maar het kan ook jouw broodwinning zijn.

Dagelijks treffen onze artsen, mensen met bepaalde ziekten, ouderen en beroepschauffeurs. Naast dat je een verklaring invult over jouw gezondheid, krijg je bij 1voud de medische keuring door één van deze twee artsen.
Onze artsen doen de keuringen op diverse locaties en werken zeer flexibel waardoor er geen lange wachttijden ontstaan. Dus heb je met spoed een medische keuring nodig laat het Lianne of Miranda dan weten, zij zijn te bereiken via backoffice@1voud.nl of via telefoonnummer 0575-555961.

Terug naar het nieuwsoverzicht
Activeren, Motiveren & Stimuleren!