Multidisciplinair gezondheidsteam op locatie

Multidisciplinair gezondheidsteam op locatie

Nieuws van: 30 januari 2024

Het belang van maatwerk? In deze nieuwsbrief willen wij benadrukken dat wij waarde hechten aan maatwerk. Omdat wij begrijpen dat elke organisatie uniek is. 1voud stelt juist jullie in staat om oplossingen te bieden die naadloos aansluiten bij de specifieke behoeften, problematieken en doelstellingen van jullie organisatie. Ons doel is niet alleen het leveren van een standaarddienst maar het bieden van oplossingen die zijn afgestemd op de individuele vereisten van een organisatie. Of het nu gaat om specifieke gezondheidsdoelen, bedrijfsculturele overwegingen of unieke uitdagingen binnen de sector, wij streven ernaar om aan verwachtingen te voldoen door maatwerk te leveren, ongeacht de omvang van jullie organisatie.

Wij bieden oplossingen door middel van ons multidisciplinaire gezondheidsteam op locatie, bestaande uit een bedrijfsarts, medisch consultant, vitaliteitscoach en arbeids- en organisatiepsycholoog.

Onze dienstverlening gaat verder dan alleen medische zorg en strekt zich uit tot het creĆ«ren van een gezonde werkomgeving, het bevorderen van vitaliteit en het ondersteunen van het psychosociale welzijn van werknemers. 

 

Hier zijn enkele voordelen van ons multidisciplinaire gezondheidsteam:

 

  • EfficiĆ«nte Samenwerking: Door verschillende professionals onder één dak te hebben, bevorderen we een naadloze samenwerking tussen de bedrijfsarts, medisch consultant, vitaliteitscoach en arbeids- en organisatiepsycholoog voor een alomvattende aanpak.

 

  • Vitaliteitsbevordering: Onze vitaliteitscoach helpt werknemers bij het behouden van een gezonde levensstijl, waardoor zowel de fysieke als mentale gezondheid wordt bevorderd, wat uiteindelijk leidt tot verhoogde productiviteit.

 

  • Strategisch Gezondheidsadvies: De medisch consultant biedt strategisch advies om gezondheidsrisico's te identificeren, preventieve maatregelen te implementeren en gezondheidsmanagement op organisatieniveau te optimaliseren.

 

  • Psychosociale Ondersteuning: Onze arbeids- en organisatiepsycholoog biedt ondersteuning op het gebied van stressmanagement, conflictoplossing en het bevorderen van een positieve werkomgeving.

 

Neem gerust contact op want wij beseffen dat elke organisatie unieke behoeften heeft. Daarom bieden wij de flexibiliteit om ons multidisciplinaire gezondheidsteam aan te passen aan de specifieke vereisten van jullie bedrijf.

Terug naar het nieuwsoverzicht
Activeren, Motiveren & Stimuleren!