Ondernemer van het Jaar 2023

Ondernemer van het Jaar 2023

Nieuws van: 28 november 2023

Zoals wij eerder met trots hebben aangekondigd zijn wij genomineerd voor "Ondernemer van het Jaar 2023. Hoewel we de uiteindelijke overwinning niet hebben behaald, zijn we ontzettend trots op deze nominatie, het is een ongelooflijke erkenning voor ons team. Zij leveren kwaliteit, hebben kennis van zaken en zetten dat in ten behoeve van de vruchtbare samenwerking die wij met jullie hebben opgebouwd.

Wij willen graag onze medegenomineerden feliciteren, met deze prachtige erkenning. Voor ons benadrukt deze nominatie niet alleen onze zichtbaarheid in de markt, maar ook ons vermogen om ons te onderscheiden in een concurrerende omgeving. We zijn trots op het feit dat we blijven opvallen, ondanks het feit dat er veel organisaties zijn die vergelijkbare diensten aanbieden.

Wat maakt ons anders? Ons succes is gebaseerd op het feit dat we niet alleen (Arbo) diensten verlenen, maar ons inzetten om jullie te helpen bij het bereiken van de doelstellingen. We bieden gevraagd en ongevraagd advies en stellen onszelf op als sparringspartner in jullie bedrijfsavontuur. We willen niets liever dan zien dat onze klanten slagen en floreren, en we zetten ons daaarom in om jullie te ondersteunen. 

We willen van deze gelegenheid gebruikmaken om jullie te bedanken voor jullie voortdurende vertrouwen in ons.

We hebben ons voorgenomen om onze toewijding aan jullie te versterken en jullie te blijven ondersteunen met onze kennis en ervaringen. We kijken uit naar de komende fase van deze reis en hopen dat jullie net zo trots zijn op deze nominatie als wij. Samen kunnen we blijven groeien, leren en onderscheiden in de wereld van ondernemerschap. Dank jullie wel voor het mogelijk maken van deze fantastische prestatie!

 

Terug naar het nieuwsoverzicht
Activeren, Motiveren & Stimuleren!