Ontmoet Evelyne Wesselius

Ontmoet Evelyne Wesselius

Nieuws van: 5 mei 2023

Ontmoet Evelyne Wesselius

Sinds kort werkt Evelyne Wesselius bij 1voud als bedrijfsarts. In deze nieuwe voorstelronde leer je haar wat beter kennen!

Evelyne is sinds een paar weken aan het werk als bedrijfsarts bij 1voud Werken en Gezondheid. Dit doet ze op de maandag en vrijdag, de overige dagen is ze werkzaam als bedrijfsarts in het onderwijs. Dit is voor zowel basisscholen, middelbare scholen, MBO en HBO scholen. Ze woont op de Veluwe, waar ze een boerderij heeft met paarden, geiten, kippen, honden, konijnen en schapen. “Mensen die mij goed kennen, denken bij mij direct aan dieren!

“Tijdens mijn studietijd wou ik kinderarts worden, maar ik kwam er al snel achter dat het ziekenhuis niet mijn wereld was. De opties waren toen huisarts of bedrijfsarts. Er was in 1991 een dusdanig overschot aan huisartsen, dat het bedrijfsarts werd. Mijn laatste stage liep ik bij PostNL, destijds PTT. Daar is mijn enthousiasme voor het vak bedrijfsarts ontstaan en tot op de dag van vandaag vind ik het nog steeds een prachtig vak.”

Hoe ben je bij 1voud terecht gekomen?

“Ik werd via LinkedIn benaderd door Monique. Eigenlijk zeg ik normaal gelijk ‘nee’, maar haar bericht kwam precies op het juiste moment. Ik werkte al vijf jaar bij een andere arbodienst en  was toe aan wat nieuws. Ik had een heel leuk gesprek met Monique en ben een paar weken geleden gestart. Mijn eerste indruk is heel positief!

Terug naar het nieuwsoverzicht
Activeren, Motiveren & Stimuleren!