Ontmoet Irma Hoogendoorn

Ontmoet Irma Hoogendoorn

Nieuws van: 27 maart 2023

In de voorstelronde van vandaag maak je kennis met Irma Hoogendoorn, de nieuwe Casemanager Verzuim bij 1voud!

Irma is sinds 1 maart werkzaam bij 1voud als Casemanager Verzuim. Ze woont in het buitengebied van Heelweg, samen met haar twee katten. “In mijn vrije tijd ben ik graag buiten om het huis aan het rommelen. Wandelen en fietsen in de natuur zijn ook hobby’s!”

Buiten haar werk als casemanager verzuim is ze in haar vrije tijd actief in de organisatie van het Hootchie Koe Festival te Varsseveld. Dat vindt plaats in het eerste weekend van juli. “Verder hou ik van gezellige avonden en lekker eten met mijn vrienden. Daarnaast ben ik twee keer in de week bij de sportschool, zodat mijn fysieke conditie op peil blijft.”

Hoe ben je bij 1voud terecht gekomen?

“Ik had al geruime tijd contact met Gaby Limberg. Bij ons laatste contact kwam de openstaande vacature van casemanager verzuim ter sprake. Het was voor mij vrij snel duidelijk dat de werkwijze en organisatie van 1voud Werken & Gezondheid goed bij mij zou passen.”

“Wat mij het meest aanspreekt is de no-nonsens organisatie met een platte structuur. Per 1 maart heb ik daarom de overstap gemaakt naar 1voud Werken en Gezondheid als casemanager regie op verzuim. Dat was een prima keuze!"

Terug naar het nieuwsoverzicht
Activeren, Motiveren & Stimuleren!