Ontmoet Karin van der Meer!

Ontmoet Karin van der Meer!

Nieuws van: 29 september 2022

In deze nieuwe voorstelronde ontmoet je Karin van der Meer, de nieuwste bedrijfarts van 1voud!

Sinds juni 2022 is Karin het team van 1voud komen versterken als bedrijfsarts. Karin heeft een aantal jaren in het buitenland gewoond, en is sinds kort in de Achterhoek gaan wonen. “Wat is het hier fantastisch mooi!” geeft ze aan. Dit is ook een van de redenen dat Karin voor 1voud gekozen heeft. “1voud is echt in de streek geworteld”!

 

Samen met haar man en twee kinderen geniet Karin elke dag van hun Engelse hond, Nederlandse kat, drie kippen en ‘leen-schapen’. Naast het verzorgen van deze dieren houdt Karin ontzettend van wandelen, zeilen, tuinieren en koken.

 

Hoe ben je bij 1voud terecht gekomen?
Via een vriendin die heel positief over 1voud sprak! Ze vertelde dat het bedrijf in een korte tijd steeds meer is gegroeid en in eerste instantie lokale bedrijven aantrok, maar later toch meer een regionale functie kreeg. De nauwe verbondenheid met de streek en zijn normen en waarden is iets wat mij erg aanspreekt bij 1voud.”

 

“Een aantal woorden die mij beschrijven zijn professioneel, enthousiast, daadkrachtig, helder, eenvoudig en pro-actief. Ik kijk er naar uit om jullie de komende tijd beter te leren kennen, te ontmoeten en samen te werken met mijn collega’s. Tot snel!”

Terug naar het nieuwsoverzicht
Activeren, Motiveren & Stimuleren!