Ontmoet onze nieuwe bedrijfsarts!

Ontmoet onze nieuwe bedrijfsarts!

Nieuws van: 29 juni 2022

Maak kennis met Guido Hoogervorst, de nieuwe bedrijfsarts voor 1voud werken & gezondheid in de omgeving Apeldoorn!

Guido heeft 15 jaar als medisch specialist in een algemeen ziekenhuis gewerkt, toen hij de overstap maakte naar de bedrijfsgeneeskunde. Deze overstap heeft Guido gemaakt in verband met de toegenomen administratieve lasten en hoge werkdruk. Het roer moest om; op zoek naar een betere werk-privé balans! Deze balans heeft hij gevonden binnen de bedrijfsgeneeskunde.

“Ik vind dit een zeer leuk en divers vak waarin je echt de tijd hebt om met mensen te spreken. Dit is iets wat in het ziekenhuis vaak ontbrak. Dit is iets wat ik nu ook vaak terug hoor in de spreekkamer. Het wordt gewaardeerd dat je echt de tijd hebt een werknemer en goed naar ze luistert.

Je komt de meest uiteenlopende zaken tegen terwijl je in het ziekenhuis toch vooral binnen je eigen specialisme aan het werk was.”

Guido heeft gekozen voor 1voud werken & gezondheid omdat hij graag bij een regionale arbodienst wilde werken. Hij houdt van korte lijntjes waarbij het makkelijk is om snel en kort met iemand te overleggen, iets wat toch prettiger werkt als je elkaar kent. Hij zal voornamelijk in de regio Apeldoorn en omstreken actief zijn.

Guido heeft in het verleden ook voor een landelijke arbodienst gewerkt, maar hij vond dit een stuk onpersoonlijker en vond ook de werkwijze niet prettig. Binnen 1voud krijgt hij ruim de tijd voor een goed gesprek met de werknemer waarin hij of zij zich ook echt gehoord voelt.

Terug naar het nieuwsoverzicht
Activeren, Motiveren & Stimuleren!