PMO in jouw organisatie

PMO in jouw organisatie

Nieuws van: 5 juli 2023

Ben je op zoek naar manieren om de gezondheid en het welzijn van uw werknemers te bevorderen en tegelijkertijd de productiviteit en efficiëntie op de werkvloer te verbeteren? Zet de PMO (Gezondheidscheck) van 1voud Werken & Gezondheid in.

Wat zijn de voordelen van een PMO (gezondheidscheck) voor jouw organisatie?

Ѵ     Goed werkgeverschap: In een krappe arbeidsmarkt kiest een sollicitant eerder voor de werkomgeving, waarin je als individu belangrijk gevonden wordt en waar dus niet enkel in machines wordt geïnvesteerd. Door het inzetten van de PMO en te investeren in hetgeen wat er aan verbeterpotentieel uitkomt laat je zien dat je begaan bent met de werknemer en diens gezondheid en het welzijn.

Ѵ      Vroegsignalering: Met een PMO kunnen potentiële organisatie- en gezondheidsproblemen in een vroeg stadium worden gesignaleerd. Door vroegtijdige signalering kunnen problemen inzichtelijk worden gemaakt en wordt een verbeterplan opgesteld met aandacht voor prioriteit.  

Ѵ      Verzuimpreventie: Een PMO draagt bij aan het verminderen van ziekteverzuim binnen uw bedrijf. Immers,  door inzetbaarheids- en/gezondheidsproblemen vroegtijdig aan te pakken, blijven je werknemers beter inzetbaar en melden zich minder vaak ziek. Dit resulteert in een verbeterde continuïteit van je bedrijfsactiviteiten en vermindering van kosten in verband met afwezigheid.

Ѵ     Verbeterde arbeidsproductiviteit: Door de inzetbaarheid en gezondheid van je werknemers te bevorderen, verbeter je de arbeidsproductiviteit en efficiëntie van je organisatie. Gezonde, duurzaam inzetbare werknemers presteren beter en zijn in staat om hun taken effectiever uit te voeren, wat positieve resultaten oplevert voor je organisatie.

Ѵ    Risicobeheer en wettelijke naleving: Met een PMO kun je de risicofactoren en gezondheidsproblemen op de werkplek identificeren en gerichte maatregelen nemen om deze aan te pakken. Dit stelt je in staat om mogelijke bedrijfsrisico’s beter te beheersen en door het PMO in te zetten voldoe je bovendien aan de wettelijke verplichtingen.

1voud biedt op maat gemaakte PMO-programma's aan die aansluiten bij de behoeften en vereisten van jouw organisatie. Onze ervaren professionals doen de testen en activeringsgesprekken met je medewerkers op jouw locatie en bieden deskundig advies om de gezondheid en het welzijn van je werknemers te optimaliseren.

Neem vandaag nog contact met ons op om meer te weten te komen over hoe ons PMO jouw bedrijf kan helpen bloeien. Samen werken we aan een gezonde en succesvolle werkomgeving! Je bereikt ons op via de e-mail op info@1voud.nl of bel ons op 0575 – 555 961.

Terug naar het nieuwsoverzicht
Activeren, Motiveren & Stimuleren!