Spreekuurlocaties in the spotlights

Spreekuurlocaties in the spotlights

Nieuws van: 24 februari 2021

Een arbodienst dichtbij, hoe fijn is dat! Het is natuurlijk al vervelend genoeg als een medewerker uitvalt. Dan is het extra fijn dat hij of zij niet ver hoeft te reizen voor een consult. Met die gedachte hebben wij al diverse spreekuurlocaties geopend in het Oosten van het land. Uitgangspunt is dat we dicht bij onze klant willen zijn, in tijden van afstand zijn wij dichtbij!

In Twente hebben we een spreekuurlocatie in Hengelo (Ov.). Helaas konden we door de huidige situatie niet grootst uitpakken met een “grande opening”, al hadden we dit natuurlijk wel graag gewild. Vandaar dat wij deze spreekuurlocatie nu extra in “the spotlights” willen zetten! 

Waar vind je ons? 

Deze spreekuurlocatie van 1voud Werken & Gezondheid is gevestigd aan de Amarilstraat 28 in Hengelo ov. We zitten hier in een bedrijfsverzamelpand op de 2de verdieping. Op deze locatie zijn we gestart met het plannen van inzetbaarheidsgesprekken en verzuimconsulten, maar binnenkort vertellen we hier graag meer over!

1voud Werken & Gezondheid heeft een landelijke dekking en verzorgt dus spreekuren door heel Nederland.  Als je wilt weten of er een spreekuur bij je in de buurt wordt gehouden, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Dit kan door te bellen naar 0575 555961 of te mailen naar info@1voud.nl

Is deze locatie niet bij jou in de buurt? 

Geen probleem! Bekijk hier de andere locaties.

 

Terug naar het nieuwsoverzicht
Activeren, Motiveren & Stimuleren!