Tijd voor een frisse start

Tijd voor een frisse start

Nieuws van: 30 januari 2024

Nou, hier zijn we dan, in januari, het begin van een nieuw jaar vol beloften en onontdekte mogelijkheden. Het is tijd voor een frisse start, nieuwe kansen liggen voor ons open en ik kan niet wachten om deze samen met jullie, onze opdrachtgever op te pakken.

Terugkijkend op 2023, besef ik des te meer hoe waardevol dit jaar is geweest. Een jaar waarin we niet alleen onze successen vieren, maar ook de geleverde waardevolle diensten, de uitkomsten uit gezamenlijke plannen en de verbondenheid die ons team en onze samenwerkingen enorm hebben versterkt.

Aan al onze opdrachtgevers, dankjewel. Het afgelopen jaar was wederom een avontuur, en ik ben enthousiast over wat het nieuwe jaar ons allen gaat brengen. Wij kijken uit naar de projecten en uitdagingen die voor ons liggen. En terwijl het nieuwe jaar is begonnen, erkennen we ook de uitdagingen die voor ons liggen. Het is belangrijk te benadrukken dat verzuim niet alleen een menselijk aspect heeft, maar ook financiƫle implicaties met zich meebrengt. Verzuim kost geld, en het is ingewikkeld. Wat daarnaast zorgelijk is, is dat we merken dat langdurig verzuim toeneemt.

Echter, laten we dit niet alleen als een zorg zien, maar als een uitnodiging tot actie. Samen kunnen we plannen maken, nieuwe benaderingen verkennen en samenwerken om het anders te doen. Tegelijkertijd is het essentieel te erkennen dat jullie als werkgever niet alles kunnen oplossen. Juist hier komt de werknemer in beeld, die de regie moet pakken over zijn eigen welzijn en gezondheid.

Als werkgever heb je een belangrijke rol in het managen en wij dragen bij om in het proces de juiste keuzes te maken en te adviseren. Het gaat om bewustwording, communicatie en het tijdig aangeven van het daadwerkelijke probleem zo kunnen we eerder ingrijpen juist door samen te werken. Laten we 2024 omarmen als een jaar van gedeelde verantwoordelijkheid, waarin we samen streven naar een positieve en gezonde werkomgeving.

Op een jaar waarin we niet alleen zakelijke doelen behalen, maar ook blijven investeren om oplossingen te zoeken die soms niet zo voor de hand liggen. Alles in het teken van het welzijn voor alle betrokken en onze samenwerkingspartners.

Hartelijke groeten,

Monique Davy

 

 

Terug naar het nieuwsoverzicht
Activeren, Motiveren & Stimuleren!