Maak gebruik van de 1voudige overstapweken

Maak gebruik van de 1voudige overstapweken

Als het gaat om de zorg voor jouw bedrijf en werknemers wil je zeker weten dat je goed zit. Dan wil je te maken hebben met een bevlogen, daadkrachtige, deskundige en pro-actieve partner. Een partner die niet alleen begrijpt wat voor jouw bedrijf belangrijk is, maar daar ook naar handelt. Een partner die je werknemers activeert, motiveert en stimuleert om het beste uit zichzelf te halen met oog voor wat haalbaar en mogelijk is.

Ongetwijfeld ken je dit gevoel. Je waant je in een rijdende trein, maar denkt onderweg toch ‘zit ik wel in de goede trein’? Lichte paniek. Op zich heel begrijpelijk want met dat gevoel wil je niet onderweg zijn. Misschien moet je overstappen!

1voud Arbo biedt vele mogelijkheden om je te ondersteunen bij de inzetbaarheid van je werknemers. Op korte termijn maar ook op langere termijn. Kortom, voldoende redenen om eens met ons in gesprek te gaan.

Wil jij óók overstappen met de kracht van 1voud?

Zeg voor 1 oktober pro forma het contract op bij je huidige arbodienst. Dan heb je ruim de tijd (tot 1 januari 2021) om alternatieven af te wegen en alsnog de keuze te maken om over te stappen of te blijven waar je nu zit.

Download hier de voorbeeld brief, waarmee je de pro-forma opzegging regelt.

Waarom 1voud Arbo?

De meerwaarde en kracht van 1voud is dat we een breed assortiment aan diensten hebben gebundeld onder de naam 1voud Werken & Gezondheid waardoor we in staat zijn je te volledig te ontzorgen en totaaladvies te geven. Ons denken en doen wordt bepaald door de volgende kernwaarden:

  • Daadkracht;
  • Deskundigheid;
  • Bevlogenheid;
  • Proactiviteit;

Onze professionals zijn samen met ons uitgebreide netwerk een belangrijke schakel tussen werkgever en werknemer. Maar net zo goed zijn wij er voor je verzekeraar, je verzekeringsadviseur en je accountant.

Kortom wij brengen belangen bij elkaar en zorgen voor adequate adviezen waarmee je verder kunt.

Nog vragen?

Direct al daadkracht nodig bij een complex dossier? Laat je hoofdpijndossier door 1voud Arbo onder de loep nemen. Neem contact met ons op via 0575-555961 of mail naar info@1voud.nl

Neem contact op Of bel me terug

Activeren, Motiveren & Stimuleren