Maak gebruik van de 1voudige overstapweken

Maak gebruik van de 1voudige overstapweken

Stap 1voudig over naar 1voud!

Vrijwel iedereen heeft te maken met de wet verbetering poortwachter bij verzuim, maar als het gaat om de zorg voor jouw bedrijf en jouw werknemers wil je zeker weten dat je goed zit bij je Arbodienstverlener en bedrijfsarts.

Je wil dan te maken hebben met een bevlogen, daadkrachtige, deskundige en prodactieve partner. Een paartner die niet alleen begrijpt wat precies voor jouw bedrijf belangrijk is, maar daar ook naar handelt.

Een partner die je werknemers activeert, motiveert en stimuleert om het beste uit zichzelf te halen met oog voor wat haalbaar en mogelijk is.

Wil jij óók overstappen met de kracht van 1voud?

Zeg voor 1 oktober pro forma het contract op bij je huidige arbodienst. Dan heb je ruim de tijd (tot 1 januari 2023) om alternatieven af te wegen en alsnog de keuze te maken om over te stappen of te blijven waar je nu zit. Vul je het formulier in, dan krijg je toegang tot het gratis pro forma formulier.

Vul onderstaande velden zo volledig mogelijk in.

Naam:
E-mail:

Waarom 1voud Arbo?

De meerwaarde en kracht van 1voud is dat we een breed assortiment aan diensten hebben gebundeld onder de naam 1voud Werken & Gezondheid waardoor we in staat zijn je te volledig te ontzorgen en totaaladvies te geven. Ons denken en doen wordt bepaald door de volgende kernwaarden:

  • Daadkracht;
  • Deskundigheid;
  • Bevlogenheid;
  • Proactiviteit;

Onze professionals zijn samen met ons uitgebreide netwerk een belangrijke schakel tussen werkgever en werknemer. Maar net zo goed zijn wij er voor je verzekeraar, je verzekeringsadviseur en je accountant.

Kortom wij brengen belangen bij elkaar en zorgen voor adequate adviezen waarmee je verder kunt.

Nog vragen?

Direct al daadkracht nodig bij een complex dossier? Laat je hoofdpijndossier door 1voud Arbo onder de loep nemen. Neem contact met ons op via 0575-555961 of mail naar info@1voud.nl

Neem contact op Of bel me terug

Activeren, Motiveren & Stimuleren