Arbodienst Arnhem

Arbodienst Arnhem

Arbodienst Arnhem

Bent u op zoek naar een arbodienst in Arnhem? Met hulp van arbodienst 1voud Arbo houdt u het ziekteverzuim binnen uw organisatie onder controle. We zorgen ervoor dat u aan de regelgeving voldoet, geven advies en zijn uw deskundige sparringpartner. Met elkaar doen we er alles aan om uw medewerker snel weer aan het werk te krijgen. Ook geven we, samen met professionele partners uit regio Arnhem, advies over het terugdringen van ziekteverzuim binnen uw organisatie.

Heeft u sinds kort een zieke medewerker? Ook dan kunt u terecht bij 1voud Arbo. U krijgt een vaste casemanager uit regio Arnhem die direct contact met uw medewerker opneemt en onderhoudt. U krijgt direct inzicht in de situatie en kunt daarop inspelen. Zo kunnen we er samen voor zorgen dat uw medewerker snel weer aan het werk kan.

Waarom 1voud Arbo?

Samen met professsionele partners uit regio Arnhem werken we aan het verlagen van uw ziekteverzuim. Dit doen we door verschillende tools in te zetten, zoals een risico-inventarisatie en evaluatie, een arbeidskundig onderzoek of medewerkers tevredenheidsonderzoek. Maar dat is niet alles:

  • Volop ontzorgd;
  • Kort op de bal-tactiek;
  • Vaste casemanager als sparringpartner en adviseur;
  • Deskundigen spreken de taal van de regio;
  • Regionaal netwerk van samenwerkingspartners.

Arbodienst inschakelen?

Als arbodienst in Arnhem zijn we een deskundige sparringpartner om de hoek. Nieuwsgierig? Plan dan 1voudig een kennismakingsafspraak op uw locatie of op kantoor van 1voud Arbo in Vorden. Telefonisch tijdens kantooruren: 0575-555961 of per e-mail: info@1voud.nl o.v.v. inplannen kennismaking. 

Neem contact op Of bel me terug

 

Activeren, Motiveren & Stimuleren