Over ons

Over ons

1voud Arbo is een allround gecertificeerde arbodienstverlener voor het midden- en kleinbedrijf. We zijn ervaren in het begeleiden van je werknemers. Geen enkel traject is hetzelfde dus onze aanpak passen we daarop aan. En we geloven in onze integrale aanpak. Een aanpak die net een tikkeltje anders is en verdergaat dan je gewend bent. Maar de keuze hoe jij je werknemers wilt laten begeleiden is natuurlijk uiteindelijk aan jou.

We zijn betrokken, bevlogen, deskundig en schakelen snel als de situatie daarom vraagt. En dat merk je. We komen regelmatig bij je over de vloer en kijken over je schouder mee om jou en je medewerker zo goed mogelijk te adviseren, rekening houdend met vereisten van de Arbowet en de Wet Verbetering Poortwachter.

Begeleiding op maat

We weten inmiddels dat in iedere situatie een andere aanpak succesvol kan zijn. Daarom stemmen we graag met je af welke vorm van begeleiding voor jouw organisatie passend is. Welke casemanager past bij je bedrijf en welke bedrijfsarts? Of welke interventie sluit het beste aan bij de situatie van je medewerker?

Zorgvuldige re-integratie

Een persoonlijke aanpak vraagt om maatwerk. De casemanagers van 1voud zijn bevlogen en daadkrachtig. Valt je medewerker wegens omstandigheden uit? Onze verzuimbegeleiding is altijd gericht op zorgvuldige re-integratie.

Inzetbaarheid en verzuimmanagement

We zijn een professioneel en betrokken arbodienstverlener met een uitgebreid aanbod diensten op het gebied van verzuimmanagement en de inzetbaarheid van je werknemer. Hierdoor kunnen we je op ieder vlak helpen. Van mediation bij ziekmelding wegens een arbeidsconflict, re-integratie-advies na een werkplekonderzoek tot aanpak van frequent verzuim.. Door verder te kijken dan alleen de verzuimmelding, werken we aan een gezonde basis voor jouw organisatie en medewerkers. En dragen we bij aan een structurele verlaging van het ziekteverzuim. Daar kom jij verder mee!

Wil jij:

  • zien hoe onze effectieve aanpak bij jouw bedrijf ingezet kan worden? En/of:
  • weten welke positieve resultaten we boekten bij onze klanten?

Bel of mail ons dan voor een vrijblijvende afspraak.

Activeren, Motiveren & Stimuleren