Wat doet 1voud Arbo

Wat doet 1voud Arbo

Wat doet 1voud Arbo?

Verzuim. Het is een lastig onderwerp dat altijd ongelegen komt. Voor je het weet zit je medewerker wekenlang ziek thuis. En dan is er ook nog de Wet Verbetering Poortwachter. Met hulp van arbodienst 1voud Arbo houd je het ziekteverzuim binnen je organisatie onder controle. We zorgen ervoor dat je aan de regelgeving voldoet, geven advies en zijn een deskundige sparringpartner. Met elkaar doen we er alles aan om je medewerker snel weer aan het werk te krijgen.

U bepaalt zelf op welke manier u van onze hulp gebruikmaakt. 

Optie 1:
Optie 1:

1voudig geregeld Basis

Bij jou organisatie zijn de verzuimcijfers laag. Maar wanneer zich ziekte voordoet, wil je de juiste stappen zetten. Jou (vaste) casemanager onderhoudt vanaf de eerste verzuimdag contact met je medewerker. Je hebt direct inzicht in de situatie en kunt daarop inspelen. Grote kans dat je medewerker binnen twee weken de handen weer uit de mouwen steekt. Blijkt dat niet het geval? Dan begeleiden we je bij alle vervolgstappen volgens de Wet Verbetering Poortwachter.

Optie 2:
Optie 2:

1voudig geregeld Plus

Grip op de verzuimkosten, daar ben je naar op zoek. Bij 1voud Arbo betaal je jaarlijks een vast bedrag per medewerker. In ruil daarvoor bewaken we proactief het verzuim. Vanaf de eerste ziektedag blijven we met de medewerker in contact, waarna hij of zij binnen twee weken vaak weer op de werkvloer verschijnt. Gebeurt dit niet, dan doorlopen we de stappen van de Wet Verbetering Poortwachter voorschrijft. Gedurende dit traject hebben we oog voor wat iemand wél kan. Zo beperk je het ziekteverzuim en houd je tegelijkertijd grip op de kosten. Kan niet beter, toch?

Optie 3:
Optie 3:

1voudig Geregeld Uitgebreid

Wil je op voorhand weten wat je betaalt aan reguliere ziekteverzuimbegeleiding? Bij 1voud Arbo betaal je jaarlijks een vast bedrag per medewerker, waarin naast uitgebreid casemanagement de spreekuren van de arts zijn inbegrepen. Je vaste casemanager staat in nauw contact met jou en je medewerkers om ziekteverzuim te voorkomen of te beperken. Bij verzuim heeft de casemanager vanaf de eerste dag contact met je verzuimende medewerker en begeleidt jou (en je medewerker) bij het zetten van de benodigde stappen volgens de Wet Verbetering Poortwachter. Je hebt grip op je verzuimkosten en kunt rekenen op een pro-actieve partner die haar uiterste best doet om verzuim te voorkomen danwel te beperken.

Activeren, Motiveren & Stimuleren