Arbodienst Doetinchem

Arbodienst Doetinchem

Arbodienst Doetinchem

Verzuimbegeleiding

Verzuim. Het is een lastig onderwerp dat altijd ongelegen komt. Voor u het weet zit uw medewerker wekenlang ziek thuis. En dan is er ook nog de Wet Verbetering Poortwachter. Onze case manager uit omgeving Doetinchem zorgt er vanaf dag één voor dat de situatie in beweging komt. We letten erop dat uw organisatie voldoet aan de juiste regelgeving en we geven deskundig advies. Alles om ervoor te zorgen dat uw medewerker zo snel mogelijk weer aan het werk is.

Verzuimpreventie

Samen met professionele partners uit regio Doetinchem werken we aan het verlagen van uw ziekteverzuim. Daarvoor zetten we - afhankelijk van uw situatie - diverse tools in, zoals een risico-inventarisatie en evaluatie, arbeidsdeskundig onderzoek of zelfs een multidisciplinaire aanpak om complexe verzuimproblemen op te lossen.

Arbodienst inschakelen?

Kortom, als arbodienst in Doetinchem zijn we een deskundige sparringpartner om de hoek. Nieuwsgierig? Plan dan eenvoudig een kennismakingsafspraak op uw locatie of op kantoor van 1voud Arbo in Vorden. Telefonisch tijdens kantooruren; 0575-555961 of per e-mail; info@1voud.nl o.v.v. inplannen kennismaking. 

Neem contact op Of bel me terug

Activeren, Motiveren & Stimuleren