Risico Inventarisatie en Evaluatie (RI&E)

Risico Inventarisatie en Evaluatie (RI&E)

Wie?

De risico-inventarisatie & -evaluatie (RI&E) is al sinds 1 januari 1994 verplicht voor alle werkgevers (uitgezonderd ZZP’ers).

Wat?

De risico-inventarisatie & -evaluatie is een beoordeling van de arbeidsveiligheid en gezondheid in uw organisatie. En met behulp van een plan van aanpak helpt het u op weg om, goed afgewogen, verbeteringen in gang te zetten.

1voud Arbo kan u op 3 manieren helpen:

  • u voert uit, wij toetsen;
  • u voert uit, wij begeleiden en toetsen;
  • wij voeren voor u uit.

Waar?

Wij stemmen vooraf graag met u af of u één of meerdere locaties heeft en maken, bij uw akkoord op onze offerte, graag een rondgang op deze locatie(s).

Wanneer?

Na ondertekening van onze offerte nemen wij contact met u op voor een passende datum voor uitvoeren/toetsen van, dan wel begeleiden bij, de RI&E.

Waarom?

Voorkomen beter dan genezen. Investeren in voorkomen van ongevallen, werk gerelateerd verzuim en beroepsziekten heeft zin! Volgens internationale onderzoeken levert € 1,- die in goede veiligheid en gezondheid op het werk ge├»nvesteerd wordt naar schatting €2,20 op en is de kosten-batenverhouding van veiligheids- en gezondheidsmaatregelen gunstig.

En dan is er nog de Arbowet. Deze wet- en regelgeving geldt voor iedere organisatie met personeel en is vooral gericht op ‘voorkomen’ van gezondheidsschade en ongevallen.

Interesse in RI&E?

Aan de hand van uw branche, aantal medewerkers, aantal locaties en wens: (begeleiden en) toetsen, dan wel volledig uitvoeren, stellen wij graag een maatwerk offerte op. Neem hiertoe contact met ons op via 0575-555961 of mail casemanagement@1voud.nl

U kunt hier een pdf-versie downloaden van de pagina Risico Inventarisatie en Evaluatie (RI&E).

Maak een afspraak

Activeren, Motiveren & Stimuleren