FIT-gesprekken

FIT-gesprekken

Thema’s zoals inzetbaarheid, vitaliteit en werkgeluk zijn actueler dan ooit. De meeste werknemers willen een positieve bijdrage leveren aan het bedrijf waar zij werken. Aandacht vanuit de werkgever en het samen inzichtelijk maken waar zijn of haar talenten liggen, helpen hierbij. Uit onderzoek blijkt dat als werknemers in staat worden gesteld het beste uit zichzelf te halen, ze iedere dag met plezier werken en het mede daardoor ook langer volhouden. Met regelmatige FIT-gesprekken leg je een basis voor goed gemotiveerd personeel.

Wat is een FIT-gesprek?

Met een FIT-gesprek geef je je medewerker gerichte aandacht. FIT staat voor Functieontwikkeling, Inzetbaarheid en Talent. Tijdens een FIT-gesprek praat je met je werknemer over functioneren, inzetbaarheid en training/toekomst. De gesprekken zijn gericht op het talent en werkplezier van je medewerkers.

Wat kunnen wij voor je betekenen?

1voud HRM & Risicomanagement helpt je bij het introduceren van FIT-gesprekken in je bedrijf. We leren je hoe je deze gesprekken voert, maar kunnen je ook helpen bij het voeren van FIT-gesprekken.

Wil je met onze hulp het beste uit je medewerkers halen?
Vraag dan nu informatie aan.

Maak hier je afspraak Bel ons Mail ons

Terug naar Advisering

De kracht van
1voud?

  • Daadkracht
  • Deskundigheid
  • Bevlogenheid
  • Proactiviteit

Neem contact op

Mail ons

info@1voud.nl

Wij nemen binnen 24 uur contact op

Bel ons

0575 55 59 61

Maandag t/m vrijdag 08:30 - 17:00 uur.

Afspraak inplannen

Maak een afspraak!

Vrijblijvend een afspraak met ons inplannen.

Activeren, Motiveren & Stimuleren!