Risicomanagement

Risicomanagement

Risicomanagement

Met enige regelmaat constateren wij dat werkgevers niet op de hoogte zijn van de financiƫle component van Sociale Zekerheid. En dat is jammer want behalve het verhogen van omzet draagt het verlagen van de kosten of besparen op de kosten ook bij aan een financieel gezond bedrijf. En wij hebben kennis van de mogelijkheden om te besparen, geld terug te krijgen van het UWV of subsidies aan te vragen. Redenen genoeg om vrijblijvend gebruik te maken van ons aanbod.

WGA casemanagement

Organisaties die hebben gekozen voor het eigenrisicodragerschap WGA, besteden vaak geen aandacht meer aan een medewerker die langer dan 2 jaar (104 weken) ziek is en instroomt in de WGA. Maar wist je dat ook daar kansen liggen voor de eigenrisicodrager? Instroom in de WGA is namelijk gedurende maar liefst 10 jaar een enorme kostenpost!

Lees meer over

No-riskpolis

Wil je als bedrijf iets betekenen voor mensen die moeilijker op de arbeidsmarkt aan de slag komen? Of is jouw bedrijf maatschappelijk betrokken en past het in dienst nemen van een werknemer met een ziekte of handicap hier goed bij? Dan kun je gebruik maken van de voordelen van de no-riskpolis. Zorg alleen wel dat je je administratie op orde hebt, anders loop je onnodig veel geld mis.

Lees meer over
Activeren, Motiveren & Stimuleren!