wat doet 1voud HR

wat doet 1voud HR

Hoe zorg je ervoor dat je medewerkers aanneemt die echt passen bij jouw organisatie? Die zich direct thuisvoelen en een vliegende start maken? Hoe zorg je ervoor dat de organisatie van waarde is voor je medewerkers en je medewerker voor je organisatie? Dat je medewerkers gezond en inzetbaar zijn en dit vooral blijven?

Maak je bedrijf toekomstbestendig

Het antwoord? Zorg ervoor dat je organisatie toekomstbestendig wordt. En vergeet hierbij vooral je HR-beleid niet. Neem de tijd om met je medewerkers een goed en persoonlijk gesprek te voeren. Weet wat er speelt bij de medewerker. Help ze bij mantelzorgvragen. Of voorkom met schuldhulpverlening dat medewerkers zich uiteindelijk ziekmelden als het niet meer gaat. Stimuleer je medewerkers zelf de regie te nemen in hun eigen loopbaan. Vraag wat je medewerkers nodig hebben om het beste uit zichzelf te halen.

De financiƫle aspecten op orde

Heb naast je HR-beleid ook de financiƫle aspecten op orde. Laat je bijvoorbeeld adviseren over het eigen risicodragerschap. Heb je mensen in dienst die een no-riskpolis hebben bij het UWV, klopt de opgelegde premie werkhervattingskas? Zijn er subsidieregelingen waarvan je gebruik kunt maken, zoals de ESF-subsidie? Is je verzekeraar bereid om interventies (deels) te vergoeden?

1voud HR & Risicomanagement helpt je graag

Dit zijn mooie uitdagingen waarbij 1voud HR & Risicomanagement je graag helpt. Wij adviseren je over hoe je strategische HR-issues aanpakt, oplost en borgt. Onze inzet is gericht op het versterken en professionaliseren van het HR-beleid binnen jouw organisatie, zodat je er uiteindelijk zelfstandig verder mee aan de slag kan. We zijn in staat om grote projecten aan te pakken en helemaal voor je uit te voeren, maar heb je een ‘kleinere’ vraag, dan kun je ook altijd bij ons terecht. Heb je wel een HR-medewerker of-afdeling? Wij ondersteunen en adviseren hen graag bij onderwerpen waarbij bijvoorbeeld speciale expertise vereist is.

Wil je stappen maken op het gebied van HR en/of risicomanagement en zoek je hierbij ondersteuning?
Bel of mail ons dan voor een vrijblijvende afspraak.

Activeren, Motiveren & Stimuleren!