Advisering

Advisering

Advisering

Door de inzet van verschillende gespreksvormen krijgen wij inzicht in de persoonlijke situatie van je werknemer. Wat heeft je werknemer nodig om het beste uit zichzelf te halen? Als we dat éénmaal inzichtelijk hebben kunnen we vervolgens jou en je werknemer van gericht advies voorzien. En helpen we om de juiste stappen te zetten waarmee jij en je werknemers beslissingen kunnen nemen over hun ontwikkeling en toekomst. Waardevolle adviezen voor goede toekomst perspectieven!

FIT-gesprekken

Thema’s zoals inzetbaarheid, vitaliteit en werkgeluk zijn actueler dan ooit. De meeste werknemers willen een positieve bijdrage leveren aan het bedrijf waar zij werken. Aandacht vanuit de werkgever en het samen inzichtelijk maken waar zijn of haar talenten liggen, helpen hierbij. Uit onderzoek blijkt dat als werknemers in staat worden gesteld het beste uit zichzelf te halen, ze iedere dag met plezier werken en het mede daardoor ook langer volhouden. Met regelmatige FIT-gesprekken leg je een basis voor goed gemotiveerd personeel.

Lees meer over

WGA Monitor

Wil je snel inzicht in de te verwachten WIA instroom van een arbeidsongeschikte medewerker? Maak dan gebruik van de WGA Monitor van 1voud HR & Risicomanagement. Na uiterlijk 10 maanden arbeidsongeschiktheid krijg je een concreet advies van onze WGA adviseur welke stappen je kunt nemen om het risico op WGA instroom te beperken en hiermee veel geld voor je organisatie te besparen.

Lees meer over
Activeren, Motiveren & Stimuleren!