ADM beleid

ADM beleid

(beleid op het gebied van alcohol, drugs, medicijnen en game- en gokverslaving). Heb je een medewerker die steeds slechter functioneert of zich ziekmeldt en heb je het vermoeden dat er een alcohol- drugs-, medicijn-, game- of gokverslaving meespeelt? Dan heb je een lastige situatie te pakken. Want is je vermoeden wel waar? Mag je je medewerker erop aanspreken en zo ja, hoe doe je dat?

Maak verslaving bespreekbaar

Maak verslaving bespreekbaar binnen je organisatie. Dat begint met het ontwikkelen en voeren van een duidelijk ADM-beleid. Dit beleid bevat informatie, regels en procedures voor een alcohol- en drugsvrije werkvloer, maar ook over de gevolgen van een medicijn-, game- of gokverslaving. Houd het niet alleen bij beleid op papier, maar communiceer het ook duidelijk binnen je bedrijf. Maak mogelijke probleemsituaties herkenbaar. Op deze manier verhoog je de persoonlijke verantwoordelijkheid van je medewerkers.

Wij helpen bij het opstellen van je ADM-beleid

1voud HRM & Risicomanagement heeft veel ervaring met het ontwikkelen en uitvoeren van ADM-beleid. We denken graag met je mee en zorgen dat er een beleid komt dat goed afgestemd is op jouw bedrijf en de cultuur binnen je organisatie. Daarnaast adviseren en ondersteunen we je bij het communiceren van het beleid. Wil je een ADM-beleid dat werkt? Vraag dan nu informatie aan.

Maak hier je afspraak Bel ons Mail ons

Terug naar Beleid

De kracht van
1voud?

  • Daadkracht
  • Deskundigheid
  • Bevlogenheid
  • Proactiviteit

Neem contact op

Mail ons

info@1voud.nl

Wij nemen binnen 24 uur contact op

Bel ons

0575 55 59 61

Maandag t/m vrijdag 08:30 - 17:00 uur.

Afspraak inplannen

Maak een afspraak!

Vrijblijvend een afspraak met ons inplannen.

Activeren, Motiveren & Stimuleren!