Leeftijdsfasebewust personeelsbeleid

Leeftijdsfasebewust personeelsbeleid

Aandacht voor de persoonlijke situatie van de werknemer. Het klinkt zo vanzelfsprekend, maar wordt door de drukte van alledag helaas ook weleens vergeten. Terwijl een beetje aandacht de kans op uitval wegens ziekte verkleint en de inzetbaarheid van je medewerkers verhoogt

Voorkom demotivatie, stress en verzuim

De behoeften van medewerkers veranderen in de loop van de tijd. Was eerst doorgroei belangrijk? Later kan dit wijzigen in de wens om parttime te werken of werk en privé beter te kunnen combineren. Hou dus in je beleid rekening met de aspecten die willen en kunnen werken bepalen en heb zicht op de verschillende behoeftes per leeftijds- of levensfase. Met een goed leeftijdsfasebewust personeelsbeleid voorkom je demotivatie, stress en mede daardoor verzuim.

Wat kan 1voud HRM & Risicomanagement voor je betekenen?

1voud HRM & Risicomanagement ontwikkelt aan de hand van onze inzichten en ervaringen modellen waarmee we leeftijdsfasebewust personeelsbeleid en ouderenbeleid vormgeven. We vullen dit aan met de relevante en al aanwezige instrumenten die gelden voor jouw bedrijfstak. Op deze manier leiden we de duurzame inzetbaarheid van je medewerkers in goede banen.

Wil je hulp bij het formuleren en invoeren van leeftijdsfasebewust personeelsbeleid?
Vraag dan nu informatie aan.

Maak hier je afspraak Bel ons Mail ons

Terug naar Beleid

De kracht van
1voud?

  • Daadkracht
  • Deskundigheid
  • Bevlogenheid
  • Proactiviteit

Neem contact op

Mail ons

info@1voud.nl

Wij nemen binnen 24 uur contact op

Bel ons

0575 55 59 61

Maandag t/m vrijdag 08:30 - 17:00 uur.

Afspraak inplannen

Maak een afspraak!

Vrijblijvend een afspraak met ons inplannen.

Activeren, Motiveren & Stimuleren!