De leefstijlarts/-coach

De leefstijlarts/-coach

Wil jij de knop omzetten en structureel aan de slag gaan met een gezonder en vitaler leven, maar weet je niet goed hoe? 1voud Inzetbaarheid & Vitaliteit begeleidt je bij het werken aan een gezondere leefstijl!

 

Op naar een gezonder en vitaal leven!

Soms bedenk je allerlei uitvluchten om niet te gaan sporten, vind je het even niet belangrijk om gezond te eten en drink je net iets teveel. Heb je gewoon even geen zin in allemaal mensen om je heen. Kortom, je bent even minder goed bezig. En dat terwijl we inmiddels allemaal weten dat een gezonde leefstijl niet alleen preventief werkt tegen overgewicht of allerlei ziektes. Het bevordert ook je vitaliteit en daarmee je inzetbaarheid. Nu en in de toekomst. Vitaliteit en inzetbaarheid zijn nu belangrijker dan ooit, want we weten één ding zeker; we moeten steeds langer doorwerken.

Wat is onze aanpak?

We starten met een intake met onze leefstijlarts-/coach. Samen kijken jullie naar wat jij nodig hebt om stappen te zetten naar een gezonde leefstijl. Jij maakt de keuzes die bij jou passen en welke ondersteuning je daarbij nodig hebt.

In principe vindt het leefstijlprogramma vervolgens plaats in groepsverband. De praktijk wijst namelijk uit dat de stimulans van een groep tot betere resultaten leidt. Bovendien hou je het programma beter vol.

Een leefstijlprogramma duurt een jaar. Leefstijl en gedrag verander je niet in een week of een maand.

Er zijn zorgverzekeraars die een (deel van) het leefstijlprogramma vergoeden. Informeer daar dus naar bij je eigen zorgverzekeraar.

Wat is het resultaat?

Na het programma:

 • voel je je energiek, stralend en fit
 • ben je afgevallen
 • boek je blijvend resultaat
 • heb je een positiever zelfbeeld
 • kun je je beter ontspannen
 • heb je een betere balans in je leven
 • is je gezondheid verbeterd

Als je persoonlijke situatie invloed op je werk heeft

Dit traject doe je voor jezelf, maar als je niet lekker in je vel zit, heeft dat soms ook invloed op je functioneren in je werk. Als dit zo is, maak dat dan bespreekbaar met je leidinggevende. Misschien staat deze ervoor open om het traject te ondersteunen en wellicht (een deel van) de kosten op zich te nemen.

Wil jij je gezond voelen en energie hebben om er weer vol voor te gaan?
Vraag dan nu informatie aan.

Maak hier je afspraak Bel ons Of mail ons

Terug naar Advisering

De kracht van
1voud

 • Daadkracht
 • Deskundigheid
 • Bevlogenheid
 • Proactiviteit
1voud inzetbaarheid en vitaliteit

Neem contact op

Mail ons

info@1voud.nl

Wij nemen binnen 24 uur contact op

Bel ons

0575 55 59 61

Maandag t/m vrijdag 08:30 - 17:00 uur.

Afspraak inplannen

Maak een afspraak!

Vrijblijvend een afspraak met ons inplannen.

Activeren, Motiveren & Stimuleren!