Wat doet 1voud Inzetbaarheid

Wat doet 1voud Inzetbaarheid

Krijg inzicht in de gezondheid en fitheid van je bedrijf èn medewerkers

We moeten langer doorwerken. En de arbeidsmobiliteit en krapte op de arbeidsmarkt plaatst je als werkgever voor steeds grotere uitdagingen.

Hoe bind je medewerkers langere tijd aan je? Hoe houd je medewerkers gezond en voorkom je uitval? Hoe verbeter je de inzetbaarheid? Hoe bevorder je de vitaliteit en hoe draag je bij aan een goede leefstijl van je medewerkers?

In de eerste plaats door inzicht te krijgen in hoe het staat met de lichamelijke en mentale fitheid en gezondheid van je medewerkers. 1voud Inzetbaarheid & Vitaliteit biedt online- en fysieke onderzoeken waarmee we het welzijn, de vitaliteit en het werkvermogen van al je medewerkers inzichtelijk maken. De onderzoeken geven de risico’s op deze gebieden aan en het risico dat je medewerker uitvalt.

Eigen regie en initiatief van je medewerker staan voorop

Samen met jou en je medewerkers gaan de specialisten van 1voud Inzetbaarheid & Vitaliteit aan de slag met de uitkomsten van de onderzoeken en de oplossingen. Het uiteindelijke doel is dat je medewerkers gemotiveerd zijn om er zelf mee aan de slag te gaan. Het pakken van de eigen regie en het nemen van initiatief door de werknemer zelf staan voorop. We bieden ondersteuning door het aanbieden van interventies waarmee we de fitheid en de weerbaarheid van je medewerkers en daarmee je organisatie vergroten.

Wil jij medewerkers die zelf de regie nemen in hun inzetbaarheid en vitaliteit?
Bel of mail ons dan voor een vrijblijvende afspraak.

 

Activeren, Motiveren & Stimuleren!