Onderzoeken

Onderzoeken

Onderzoeken

Het verhogen van inzetbaarheid en vitaliteit van je werknemers start met inzicht in de begin situatie. Om dat inzicht te verkrijgen kunnen wij een aantal instrumenten inzetten, op maat gemaakt en helemaal toegespitst op jouw organisatie.

Medewerkerstevredenheidsonderzoek

Soms merk en voel je dat er zaken spelen in je bedrijf waar je niet 1,2,3, vat op krijgt. Er is bijvoorbeeld veel frequent verzuim, een plotseling oplopend verzuim of verzuim door psychische klachten. Het is lastig om de oorzaak of de oorzaken boven tafel te krijgen. Vaak omdat je werknemers niet de veiligheid voelen om zich te uiten. Terwijl de cultuur altijd wel zo was. Hoe doorbreek je dat?

Lees meer over

Fysiek fit programma

Fysieke klachten. Lastig als je privé en in je werk niet de dingen kunt doen die je voorheen fluitend deed. Nek-, rug-, heup- of knieklachten kunnen je dagelijks functioneren behoorlijk in de weg staan. Deze klachten kunnen ontstaan door een verkeerde (werk) houding, stress, overgewicht of een sportongeval.

Lees meer over

Inzetbaarheidsscan (PMO)

Je wilt ervoor zorgen dat je medewerkers gezond, vitaal en inzetbaar zijn en blijven. In het belang van henzelf en hun eigen omgeving, maar natuurlijk ook in het belang van je organisatie. Dit is geen makkelijke opgave. Geen mens en geen bedrijf is immers hetzelfde. 1voud Inzetbaarheid en Vitaliteit heeft een inzetbaarheidsscan op maat ontwikkeld die jou hiermee helpt.

Lees meer over

Online Fitcheck

De missie van 1voud Inzetbaarheid & Vitaliteit is om jou en je medewerkers vitaal, gezond en inzetbaar te houden. Met een Online Fitcheck, een nulmeting heb je een prima vertrekpunt.

Lees meer over
Activeren, Motiveren & Stimuleren!