Advisering

Advisering

Advisering

Door de inzet van persoonlijke gesprekken krijgen wij een beter beeld van de situatie waardoor je werknemer niet lekker in zijn vel zit. En op basis van dat beeld zijn we in staat om zowel jou als je werknemer van goede adviezen te voorzien waarmee je verder kunt.

De leefstijlarts/-coach

Wil jij de knop omzetten en structureel aan de slag gaan met een gezonder en vitaler leven, maar weet je niet goed hoe? 1voud Inzetbaarheid & Vitaliteit begeleidt je bij het werken aan een gezondere leefstijl!

Lees meer over

Ontwikkeladvies

Weet je niet helemaal zeker of je (nog) wel op je plek zit? Iedereen denkt wel eens na over hoe zijn werk er in de toekomst uit gaat zien. Of je huidige werk wel het werk is waar je ooit van droomde. En als dat niet zo is, wat dan?

Lees meer over

Inzetbaarheidsgesprekken / inzetbaarheidstrajecten

Mensen moeten steeds langer doorwerken. Dan is het belangrijk dat zij al die tijd goed inzetbaar blijven. Als werkgever heb je hier een belangrijke rol in. Maar hoe pak je dat aan? Hoe zorg je er concreet voor dat je medewerkers inzetbaar blijven? Hoe en op welke manier kun je hen daarbij helpen? Hoe leg je gesprekken hierover vast? En welke afspraken maak je over de voortgang? Hoe bewaak je dat gemaakte afspraken worden nagekomen? Loop je met deze vragen rond en kun je hier wel wat hulp bij gebruiken?

Lees meer over

Bedrijfsmaatschappelijk werk

De meeste problemen waar mensen tegenaan lopen, kunnen ze prima zelf oplossen. Maar soms lukt dat niet, of is er behoefte aan professionele ondersteuning en begeleiding. Denk bijvoorbeeld aan problemen in de privésfeer gecombineerd met een baan met hoge werkdruk. Of bij ongewenste situaties, zoals pesten of discriminatie. In dat geval kan een bedrijfsmaatschappelijk werker waardevolle ondersteuning bieden.

Lees meer over
Activeren, Motiveren & Stimuleren!