Training en Coaching

Training en Coaching

Training en Coaching

Meer eigen regie van je werknemer is een mooie gedachte. Persoonlijke groei van leidinggevende en werknemer zijn daarvoor een belangrijke voorwaarde. 1voud Inzetbaarheid & Vitaliteit verzorgt persoonlijke coaching, trainingen en  workshops om die voorwaarde vorm te geven.

Training persoonlijke ontwikkeling

Je leeft je leven al jaren op dezelfde manier. Steeds vaker bekruipt je het gevoel: ‘Is dit het nu? Wil ik het zo de rest van mijn leven blijven doen?’ Wil jij weten wie je bent, waar je goed in bent en wat je wil in je leven? Wil je inzicht hebben in jouw drijfveren, kwaliteiten en valkuilen? Maak dan nu tijd vrij voor je persoonlijke ontwikkeling. Persoonlijke ontwikkeling begint bij veranderingen en jezelf beter leren kennen. Heb je dit helder, dan kun je je talenten laten zien en de regie in eigen hand nemen.

Lees meer over

Assertiviteitstraining

Vind je het lastig om jouw mening te geven en te staan voor jouw overtuigingen? Ga je meningsverschillen of kritiek het liefst uit de weg? Heb je vaak de neiging om met een grote boog om mensen heen te lopen?

Lees meer over

Coaching prive- en werkbalans

Je werkende leven loopt ‘door’ je privéleven heen, waardoor je altijd maar op ‘aan’ staat. Aan bewegen/sporten kom je niet meer toe. Vaak ga je ’s avonds nog even door om je werk af te krijgen. Voor ontspanning heb je geen tijd. Je weet dat het anders moet, anders kan. Je hebt alleen geen idee hoe je dit aan moet pakken. Is dit herkenbaar voor jou? 1voud Inzetbaarheid & Vitaliteit helpt je graag met coaching.

Lees meer over

Training en coaching leidinggevenden

Leidinggeven is mooi maar kan ook heel pittig zijn. Het vraagt veel van je competenties, kennis, ervaring en vaardigheden. Als leidinggevende ben je de spil tussen medewerkers, beleid, organisatieveranderingen en jouw persoonlijke visie. Gelukkig hoef je dit niet helemaal alleen te doen.

Lees meer over

Teamcoaching

Om mensen in beweging te krijgen, moet je weten wat hen tegenhoudt. Door samen te werken zijn mensen in staat tot prestaties die ze in hun eentje niet hadden kunnen leveren. Een goed functionerend en samenwerkend team is dan ook van grote waarde voor organisaties.

Lees meer over

Training Conflicthantering

Veel conflicten ontstaan uit iets dat al langer sluimert. Leidinggevenden en medewerkers lopen er vaak liever met een grote boog omheen, dan dat ze het gesprek aangaan. Soms lost het zich vanzelf op, maar vaak lopen emoties steeds hoger op, waardoor het conflict escaleert. Onderschat een conflict daarom niet, want het kan ook leiden tot erger. Bijvoorbeeld tot een uit de hand lopende ruzie en een ziekmelding.

Lees meer over

Budgetcoaching

Er zijn allerlei redenen waardoor medewerkers niet lekker in hun vel zitten en niet optimaal presteren. Uit onderzoek blijkt dat zo’n 20% van alle werknemers wel eens financiële problemen heeft. Dat is niet alleen vervelend voor een medewerker, ook werkgevers kunnen met de gevolgen hiervan te maken krijgen. Als er geen oplossing komt voor de financiële problemen, dan kan dit bijvoorbeeld resulteren in een ziekmelding. Budgetcoaching kan dan uitkomst bieden.

Lees meer over
Activeren, Motiveren & Stimuleren!